2024. 27. Zita

Sport

Teltház az MNÁMK-ban

Antal Tibor | 2022. Augusztus 09. 10:17:43 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A héten immár 25. alkalommal rendezi meg hagyományos nyári nemzetközi edzőtáborát a Mogyi Bajai Judo Club az MNÁMK Sportcsarnokában, melyre 8 országból érkeztek versenyzők. A hivatalos megnyitóra kedden délelőtt került sor. Előbb a klub nevében Andrási Barna edző mondott pár szót, majd Nyirati Klára polgármester köszöntötte a résztvevőket előbb angolul, majd magyarul.

Mint Andrási Barnától megtudhattuk, az ifjúsági, junior és felnőtt válogatottak zöme a szokásoktól eltérően ezúttal nem vesz részt a táborban, hiszen külföldi jelenéseik vannak. Például a bajai egyesület edzője Radics Attila is a junior válogatott szövetségi kapitányaként jelenleg Ecuadorban tartózkodik a világbajnokságon. De többiek közül aki számít, és bevethető az most is eljött Bajára, hiszen ez a környék legnagyobb és legszínvonalasabb nyári edzőtábora.

A résztvevők közel harmada hölgy

Az edzőtábor persze nemcsak móka és kacagás. Hétfőtől péntekig napi három edzésen vesznek részt a sportolók. Reggel vannak a futóedzések, amit az egyesületek mind külön szerveznek, valamint délelőtt és délután is tartanak egy közös küzdelmi edzést a szezonálisan szaunaként is funkcionáló sportcsarnokban.

hozzászólok