2024. 19. Emma

Sport

Telkiben játszott a Bajaszentistván!

Antal Tibor | 2015. Feburár 16. 18:07:51 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton a Telki edzőközpontban játszott felkészülési mérkőzést a Bajaszentistváni SK a Pest megyei I.osztályú Örkény csapatával!

 

A rázás fontos, nem a szorítás.

 

A busz Bajáról reggel 9 órakor indult, és dél körül ért fel. A srácok elfoglalták az öltözőt, ahol mindjárt egy meglepetés érte őket, hiszen  a csapat neve csakúgy, mint a profiknál ki volt írva az öltözőajtóra.

 

Az a nem mind1

 

A túra főszervezője Somogyi Tibor – aki amellett, hogy a Szentistván játékosa, még utánpótlás edző is Budakeszin – körbevezette a a gárdát a XXI. századi létesítményben  ami nem kizárt, hogy mindenkinek tetszett, és örök élmény marad

 

Das ist sportcsarnok.

 

A konditerem sem piskóta

 

 És a piszoar sem.

 

  A mérkőzés 14.00-tól kezdődött a nagy műfüves pályán az Örkény csapatával, ahol többek között 2 szinesbőrű játékos (Ato és Ahmed),illetve egy volt NB1-es Balla Mihály is játszott.  A jelenlévők szerint  a találkozón nem vallottak szégyent a szentistváni félistenek, amit azonban az eredmény nem tükröz,  hiszen 6-1-es vereség lett a vége.

A gólok között 2 tizenegyes, illetve  2 erősen potya ízű is volt.

 

 

Ettől eltekintve a  gárda a szűkös keret ellenére nagyon jól mozgott, és egybehangzó vélemények szerint a találkozó nagyon jól szolgálta a felkészülést a tavaszi szezonra. A  szentistváni gólt egyébként Somogyi Tibor szerezte szabadrúgásból.

 

A két kép alapján nem kizárt, hogy a meccset labda nélkül játszották le.

 

Válogatott kerettagság?

 

Dárdai Pál sajnos németországi elfoglaltsága miatt nem volt kint, de segítői noteszába reményeink szerint jó pár veretes név is  bekerült a Szentetyien spílerei közül, de erre azért nagy pénzzel nem fogadnánk.

 

Szerintem ez be lesz keretezve valahol.

 

A derby után a lehetősége lett volna a gárdának, hogy a wellness részleget is kipróbálja, ám helyette megszokásból inkább egy tálca sör elfogyasztása mellett döntöttek. A programot közös vacsora zárta.

A tavaszi szezon a Bajaszentistván számára március 1-én kezdődik. Ekkor a Csávoly  látogat a “Gangesz parti oroszlánbarlangba”. A kezdés 14.30-kor lesz.

 

Fotók: Bajaszentistván facebook oldala

 

 

hozzászólok