2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Szigetvári bronzérem Lignanoból is

Kurityák Mihály | 2017. Április 09. 21:33:10 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Junior Európa Kupa
Olaszország,Lignano, 2017.április 9.

 

Szigetvári Mercédesz a kép jobb szélén Fotók:Judo Baja

Szigetvári Mercédesz bronzérmes!

 

30 ország 469 versenyzője részvételével került megrendezésre a hétvégén az Európa Kupa sorozat lignanoi fordulója, ahol 73 kg-ban Őri Csanád, míg +78 kg-ban Szigetvári Mercédesz képviselte bajai mogyisként a magyar színeket.
Csanád, súlycsoportja 61 indulója között az első fordulóban román ellenfelétől kikapott, így számára befejeződtek a küzdelmek.

 

Szigetvári Mercédesz jobbra a dobogó harmadik fokán

Mercédesz előnyerőként kezdett, majd német vetélytársát legyőzve a döntőbe jutásért a másik némettől vereséget szenvedett, így a bronzéremért egy lengyel lánnyal mérkőzhetett és magabiztos versenyzéssel sikerült győznie.

 

Edző: Radics Attila

 

Kadet Európa Kupa

Csehország,Teplice, 2017.április 9.

 

31 ország 678 versenyzője részvételével került megrendezésre a hétvégén a kadet korosztály Európa Kupa teplicei fordulója, ahol 57 kg-ban Katzenmajer Kíra és 81 kg-ban Vida Gergő képviselte bajai mogyisként a magyar színeket.
Kíra előnyerőként a második fordulóban cseh ellenfelétől szenvedett, így számára befejeződtek a küzdelmek.
Gergő német ellenfélét magabiztosan legyőzte, majd a későbbi bronzérmes török fiútól vereséget szenvedett, azonban a vigaszágon folytathatta, ahol azerbajdzsáni társától kikapott, ezért sajnos a versenyt nem folytathatta.
A versenyt 3 napos edzőtábor követi, amin részt vesz még Tóth Eszter, Tarnai Kevin, Burai Martin, Béres Vince, Andrási Gellért és Andrási Márton.

 

Edző: Hammer Erik

 

 


hozzászólok