2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Szeremlei győzelem a szigetben

Antal Tibor | 2016. Március 14. 12:25:39 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap a labdarúgó megyei II. osztály déli csoportjában a Bajaszentistváni SK a Petőfi – szigeti műfüvesen fogadta a Szeremlét. A találkozón a különböző sérülések, elfoglaltságok valamint Onhausz Erik eltiltása, és Balogh Martin lejárt sportorvosija miatt igen tartalékosan álltak fel a hazaiak, így felmérve az esélyeket a taktikájukat egyértelműen arra építették fel, hogy Somogyi Tibor rettegett szabadrúgásaival tudjanak veszélyeztetni, ami múlt héten a Csanád ellen is eredményre vezetett.

 

Somogyi Tibor esete a vészfékkel…

 

Ezen a hétvégén viszont Fortuna istenasszonya nem állt a csapat mellé, de úgy is mondhatjuk, hogy Puskás Csabát a 28. percben második sárga lappal a játékvezető kiállította, ráadásul a szabálytalanság a 16-oson belül történt, így a vendégek büntetőhöz is jutottak, amit Majoros Milán értékesített is. 0 – 1

 

 

A 35. percben egy kapu előtti kavarodás végén Hegyi Richárd talált be. 0 – 2

 

Emberhátránya ellenére a 43. percben szépíteni tudott a Szentetyien, méghozzá az előre megbeszélt taktika szerint a csodafegyver Somogyi Tibor talált be szabadrúgásból jó 26 méterről. 1 – 2.

 

 

A második félidőben sem volt túl sok esemény. Egy alkalommal talán ismét 11-est ítélhetett volna Polyák Attila a vendégek javára, míg egy előretörését követőn Somogyi Tibor ismét szabadrúgást végezhetett el jó pozícióból, de ezúttal nem járt eredménnyel.

 

A másik oldalon azonban a 81. percben azonban Hegyi Richárd szögleténél az egyik védő lyukat rúgott, a szemfüles Konkoly Balázs pedig az 5-ösről ritkán látható csukafejessel juttatta a labdát a hálóba 1 – 3.

 

Konkoly Balázs csukafejese

 

A találkozó krónikájához tartozik még, hogy tovább bővült a szentistváni sérültek listája, ugyanis egy ütközést követően Módos Tamást kellett cserélni.

 

 

Mestermérleg

 

Szombati József (Szeremle) nyilatkozata:

 

 

Szólik Gábor (Bajaszentistván): Először is a csapatnak gratulálni tudok, mert a vereség ellenére  megpróbáltuk a lehetetlent. Rengeteg sérültünk van, a mai nap 8-an hiányoztak, abból öt kezdőjátékos. Szerintem ezt elég kevés csapat tudta volna kiheverni. Ettől függetlenül, mint az előbb is mondtam gratulálok a csapatnak, mert a kiállítást követően  10 emberrel is megpróbáltuk legalább x-re lehozni az eredményt, amire én úgy hiszem, hogy a második félidőben volt is esélyünk. Annak ellenére, hogy én úgy hiszem, hogy a játékvezetők nem igazából egyformán bíráskodtak a két csapat  tekintetében, mert az ellenfélnél is jóval több szabálytalanság  volt, amit nem toroltak meg ugyanúgy, mint ahogy nálunk.

 

 

 Szólik Gábor

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A 18. forduló összes eredménye, és a tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galéria:

 

 

2016.III.13.

Közzétette: Bácskiskunfoci – 2016. március 13.

hozzászólok