2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Dagonya és döntetlen Borsódon

Antal Tibor | 2016. Március 14. 11:28:49 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A labdarúgó megyei II. osztály déli csoportjában szombaton a Bácsborsód a Borotát fogadta. A vendég csapat kissé túlzott önbizalommal érkezett a biztos győzelem reményében,azonban a rendkívül mély talaj meglepte őket, és nem utolsósorban a a hazaiak támadó játéka, ami már a 4.percben gólt eredményezett Milos Ljubolcicnak köszönhetően.1 – 0

 

 

Fotók: Bácsborsódi SK facebook oldala

 

Ezt követően is folyamatosan a kapuhoz szegezte az ellenfelet a Borsód, és négy 100% helyzetet hagyott ki. A borotai csapat megpróbált gyors kontrákkal válaszolni,de a védők ezt sorra meghiúsították.

 

 

Fortuna istenasszonya azonban ismét cserben hagyta a Borsódot, hiszen a 87.percben egy beívelt labdát a védő a saját kapusának a hátára fejelt mely lepattant és az ott álló vendég játékos Tarjányi Sándor a hálóba pöckölt.1 – 1

A nehéz vizes pálya ellenére küzdelmes, de ennek ellenére sportszerű volt mindkét csapat, és korrekt kiváló játékvezetés.

 

 

Bár a játék képe alapján a Borsód megérdemelte volna a győzelmet (a vendég szurkolók szerint is ), de a tabellán előrébb álló vendég csapat ellen a döntetlen is jó eredmény, aminek a mérkőzés végén igazából a Borota örülhetett.

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A 18. forduló összes eredménye, és a tabella állása

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

hozzászólok