2024. 28. Valéria

Sport

Szép játékkal tornagyőzelem hazai pályán

BasketBaja facebook oldala | 2023. November 25. 19:02:38 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

U14-es csapatunk mai napon hazai pályán két mérkőzésen lépett pályára a bajnokság 2. fordulójában a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. Az első mérkőzést a Kozármisleny/A csapatával játszottuk. Nagyon szoros mérkőzésen az Szabó Norbert minden játékosunknak lehetőséget biztosított, hogy egy ilyen kiélezett meccsen is megmutathassa tudását. A Fiúk nem vallottak szégyent, Mindenki, aki pályára lépett óriásit küzdött. Kühn György, Héjja Dávid és Vida Botond vezetésével nagyon sokáig vezettünk is, de sajnos a második félidőben, amikor a Kozármisleny a legjobb ötösével volt fent a pályán, megfordította az eredményt és 8 ponttal megnyerte a találkozót.

U14-es bajnokság 2. forduló, Baja Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok

2023.11.25. Szombat

BASKETBAJA SE – Kozármisleny SE 78 : 86 (38 : 38)

Legjobb dobók: Kühn Gy. 23, Héjja Dávid. 13, Vida B. 10/3, Héjja Dániel. 10 ill. Kovács G. 34, Kostyál L. 20.

Mivel a torna második meccsén a PVSK Akadémia 6 ponttal legyőzte a Kozármisleny gárdáját, így csapatunk második meccsén a tornagyőzelem volt a tét, hiszen 11 ponttal kellett győzni ahhoz, hogy körbeverés alakuljon ki, és jobb pontaránnyal mi legyük az elsők. A Fiúknak helyén volt a szívük és már az elejétől kezdve koncentráltan játszottak. Az első félidőben volt már 10 pont is a különbség, de a félidőre a Pécs hat pontra zárkózott fel.A második félidőben kifejezetten élvezetes, gyors játékkal folyamatosan növeltük előnyünket. Kühn Gyurci és a Héjja testvérek Dani és Dávid kiemelkedően jól játszott végig, de ezen a meccsen a Fiúk igazi csapatként küzdöttek, így Mindenkit dicséret illet. A vége 16 pontos győzelem, melynek köszönhetően a második fordulóban is tornagyőztesek lettünk.

Fotó:BasketBaja facebook oldala

BASKETBAJA SE – PVSK NKA Pécs 90 : 74 (41 : 35)

Legjobb dobók: Kühn Gy. 31, Héjja Dániel 16, Héjja Dávid 13, Wolf D. 8 ill. Zsilics M. 17, Pincehelyi V. 16, Szatmári N. 15/9.

Gratulálunk a csapatnak! Minden kedves Szülőnek, Nézőnek, Sportbarátnak köszönjük a szurkolást! – írta a BasketBaja közösségi oldalán.

hozzászólok