2024. 27. Zita

Sport

Sportpark épült Érsekcsanádon

Antal Tibor | 2019. Július 04. 20:54:18 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ismét bővült Érsekcsanádon a népszerű Szabadidőpark felszereltsége, mely minden évben több nagy rendezvénynek ad otthont. Ezúttal egy C típusú Sportparkot építettek pályázati pénzből nettó 10.277.500  forintból.

 

Fotók:Felső Róbert

 

–  Az önkormányzat pályázata alapján a Nemzeti Sportközpontok volt az építtető és az U.T.B. Kft. a kivitelező. A kivitelezési szerződést 2019. május 30-án kötöttük meg, és ezután megkezdődött a kivitelezés. Ma lettek kész vele, az ünnepélyes átadása pedig szombaton 17.45-kor lesz a Halsütő Fesztivál keretében, amire mindenkit szeretettel várunk. Emellett az önkormányzat saját költségén elkészíttette a pálya  akadálymentes megközelítését az úttestről. Egyébként a szabadidőparkban korábban már a mosdót is  akadálymentesítettük. –  nyilatkozta Felső Róbert polgármester a Sugóparti Híreknek.

 

 

A sportpark elkészültével nem álltak le a fejlesztések a Szabadidő parkban, tudhattuk meg a község első emberétől:

 

– Augusztusban tudjuk folytatni a játszótér építési pályázatunk eredményeként a  játszótér bővítését, majd az ősszel a még régi, nádtetejű közösségi építmény, és a lovaspálya zsűriemelvénye lesz felújítva, szintén egy LEADER pályázatból.

 

A Halsütő Fesztivál programja

 

 


hozzászólok