2020. 27. Hella

Sport

Sportágválasztó

Sportágválasztó | 2019. Május 09. 14:12:06 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A családokat, az ifjúságot, a sportot és a rekreációs tevékenységet egyaránt szolgáló Petőfi-sziget kiváló helyszíne a mozgásnak, a sportéletnek. Ebből kiindulva fogalmazódott meg Radnóti Miklósban az I. Bajai Sportágválasztó – Családi és ifjúsági sportnap ötlete, amely 2019. május 26-án kerül megrendezésre.

 

 

A rendezvényen a bajai egyesületek bemutathatják sportágaikat, gyakorlati sportélményeket adhatnak fiataloknak, amellyel akár utat mutathatnak saját klubjuk felé. Az egyes helyszíneken érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthatnak a kilátogató családok, amelyeket az edzők és az élsportolók jelenléte mellett kipróbálhatnak a gyerekek és szüleik egyaránt.

Az I. Bajai Sportágválasztó lehetőséget és segítséget nyújt a fiataloknak és az egyesületeknek egyaránt, ahol egymásra talál a sport és a tehetség, az egyesület és a jövő bajnoka. Ez lehet az első olyan alkalom, amikor a városban működő egyesületek a bajai és Baja környéki fiatalok számára a sportágválasztását egyhelyen egyidőben segíthetjük a rendezvényen való részvétellel.

 

 

 


hozzászólok