2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Somogyi Tibor ismét Szentistvánon!

Antal Tibor | 2016. Feburár 13. 23:53:09 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton felkészülési mérkőzésen a megyei II. osztályú Bajaszentistván a vele egy csoportban szereplő Híd SC – t fogadta a Petőfi – szigeti műfüves pályán. Az első félidőben Kovács László, és Fekete Ádám révén két gólos előnyt szerzett a Híd, ám a második 45 percben egyenlíteni tudott a Szentistván. Ráadásul az első gólt szabadrúgásból Somogyi Tibor szerezte, aki egy évig az egyik legvonzóbb nevű magyar település csapatában Bugyiban játszott, és onnan igazolt vissza. Hatalmas erősítés ez a “Szentetyiennek”, hiszen a 2014-15-ös szezonban a klub színeiben 28 mérkőzésen 31 találatig jutott a bivalyerős lövéseiről, és látványos lövő cseleiről ismert játékos.

 

Somogyi Tibor

 

Rajta kívül Czár Attila kapus érkezett Sükösdről, Homonnay Gergő visszatért aki korábban ifista volt Szentistvánon, Snyehola Gábor Érsekcsanádról érkezett, valamint Gergity Roland is bejelentkezett, aki feltehetően már unta az utazgatást Vaskútra.

 

Egyre jobban Zidane-ra emlékezteti  a szurkolókat Gergity Roland, még ha elsősorban nem is játéka miatt.

 

Bajaszentistváni SK – Híd SC 2 – 2 ( 0 – 2)

Baja Petőfi-szigeti művüves

Vezette: Fang I

 

Bajaszentistván: Czár – Puskás, Losonczi, Pankovics, Balogh –  Stigmon, Homonnay, Somogyi, Szűcs – fabók, Snyehola

Cserék: Holczer L, Radics I, Gergity R, Molnár Z

Edző: Kovács József

 

Híd SC: Kovács J – Papp, Töttös D, Keresztes, Csizovszki –  Pintér, Hoschek – Krizsák, Fekete, Kovács L – Ferenczi

Cserék: Bozsér, Sebők

Edző: Kovács József

Gólszerzők: Somogyi, Snyehola ill. Fekete, Kovács L

 

Szólik Gábor

 

Mestermérleg:

 

Szólik Gábor (Bajaszentistván):  A kezdőcsapat már összeállt.  Ha tudjuk folytatni a munkát amit elkezdtünk, és a hozzáállásban is csak hasonlókat fogok tapasztalni, mint az eddig eltelt időkben,  akkor szerintem nem lesz probléma a kiesés elkerülése, és egy stabil középcsapat lehetünk. Sajnos nem lesz egyszerű, hiszen egyrészt nem fog tudni jönni mindenki az összes mérkőzésünkre, a munkahelyi elfoglaltságok miatt, másrészt az első öt fordulóban biztos, hogy nem tudjuk a “Gangesz – parti” arénánkban fogadni ellenfeleinket a stadionrekonstrukció miatt, így vagy a Vasváriban, vagy itt a szigetben kell majd játszanunk.

 

Kovács József

 

Kovács József (Híd SC): Elégedett vagyok. Jó és sportszerű mérkőzést játszottunk, egy jó ellenfél ellen. Én úgy gondolom, hogy az első félidőben  meggyőző fölényünk volt,  a második játékrészben két jól eltalált lövéssel egalizált az ellenfél, de én úgy érzem, hogy összességében is kicsit jobbak voltunk játékban.

 

 

 

A Híd SC csütörtökön a megyei III. osztályú Hercegszántóval, szombaton pedig a megyei II. osztályú Bácsborsóddal csap össze a szigeti műfüvesen.

 

 

 

Nem számoltunk még be róla, de a Bajaszentistván eddig három edzőmérkőzést játszott. A Bácsborsód ellen egy 4 – 2-es győzelemmel kezdtek, a Sükösdtől 3 – 0-ra kikaptak, de ez a meccs nem is ment végig a mostoha időjárási körülmények miatt, a Bácsbokodot pedig 2 – 1-re verték.   A bajnoki főpróba február 21-én 13.00-tól lesz a Szeremle ellen, szintén a szigeti műfüvesen.

 

Facebook galériánk:

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.831680126958967.1073741836.641705942623054&type=3

hozzászólok