2024. 2. Zsigmond

Sport

Poraiból támadt fel a Szentistván

Antal Tibor | 2015. Október 25. 23:01:47 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Bevallom első olvasásra azt hittem, hogy rosszul töltötték ki a statisztikát, de szerencsére nem erről volt szó. A “Szentetyien” megsemmisítő 7 – 1-es vereséget mért a Felsőszentivánra, ráadásul idegenben.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Az okokról Pető Ferencet, a Bajaszentistván edzőjét kérdeztük:

 

 

Végre 17 játékos volt hadra fogható, eddig minden fordulóban legalább 5-en hiányoztak, így bátran tudtam a cserejátékosokra is támaszkodni Többek között most tért vissza a csapatba Hangya László és Gugán Péter, mindketten remek teljesítményt nyújtottak, de most ez az egész csapatra érvényes volt.. A jó kapusteljesítmény is hiányzott idáig Molnár Zoltán ma jó napot fogott ki, és a helyzeteink is bementek. Végre kellően motivált is volt a csapat. Ki kell emelnem még Fabók Krisztiánt aki két gólja mellett rengeteget dolgozott a mérkőzésen. Fontosnak tartom még egyszer kiemelni, hogy az egész csapat dicséretet érdemel!

 

2. Azt gondoltam a bajnokság előtt és most is azt gondolom, hogy ez a játékosállomány a 8-10. hely megszerzésére lehet elegendő, és nem lesznek kiesési gondjaink. Több problémánk adódott az őszi szezon folyamán (sérülések, munkahelyi elfoglaltságok, motivációs problémák, gyenge teljesítmények) Remélem ez a győzelem lökést ad a csapatnak és kimászunk a gödörből! Egy dolgot még midenféleképpen szeretnék elmondani, Puskás Csaba teljesítménye egész ősszel megbízható volt, csapatkapitányként, biztatta, irányította gárdát még a legkilátástalanabb helyzetekben is Köszönet érte!

 

A csapatkapitány a múltkor például kapus volt.

 

A forduló eredményei, és a tabella:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A Szentistván legközelebb vasárnap ha minden igaz a Vasváriban fogadja a bajnokesélyes Dusnokot. A  mérkőzést 13.30-tól kezdik.

 

hozzászólok