2024. 17. Paszkál

Sport

Bombameglepetés Kalocsán

Bajai Kézisek BK | 2015. Október 25. 23:59:24 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Előzmények: A Kalocsa a 2014/15 NB II- es bajnokságban veretlenül lett bajnok.

A bajai csapat újonc, az előző szezonban nagy küzdelmek árán jutott fel a megyei I. osztályból.

Az őszi bajnoki fordulóra való felkészülés során kétszer találkozott a két alakulat, és mind a kétszer a kalocsai gárda győzött. Ezért érthető volt, hogy a papírforma hazai győzelmet jósolt.

 

Videó a mérkőzésről:

 

Készítette:KSEonline.hu

 

Ennek ellenére a Sugovica partiak nagyon készültek az összecsapásra, pláne, hogy az eddigi fordulók során még nem sikerült pontot szerezniük. És IGEN, IGEN, IGEN !!! – a szombati NB II bajnoki forduló mérkőzése a BAJAI KSE győzelmével végződött!

 

 

Mielőtt a bírók a sípjukba fújtak volna, a kalocsai sportcsarnok szépen megtelt szurkolókkal, síppal- dobbal- dudával és hangorkánnal. Azonban a mi juniorjainknak is sikerült időnként túlszárnyalni a helyi drukkereket. Ilyen fergeteges hangulatban kezdték meg a csapatok a játékot. A mérkőzés első perceiben sikerült megszerezni a bajaiaknak a vezetést, melyet a kalocsaiaknak csak a 26. percben sikerült átvenni, összesen 2 percre.

Az első félidő eredménye : Kalocsai KC – Bajai KSE: 13- 14

 

 

A fergeteges hangulat, parádés játékot eredményezett a 2. félidőben is. Az iram, a lendület egy percre sem csökkent, az izgalmak fokozódtak. A gólok tekintetében fej- fej mellett haladt a két alakulat: adok- kapok, dobszó, síp, duda, fülsiketítő zaj. Az utolsó 6 percben a bajaiak utolsó erőiket mozgósítva, fáradtságukat leküzdve, egymás után dobott 4 góljukkal átvették a vezetést, és 1 góllal sikerült legyőzniük a regnáló bajnokot.

 

A végeredmény: Kalocsa KC- Bajai KSE: 27- 28

 

 

GRATULÁLUNK A CSAPATNAK! SZÉP VOLT FIÚK !!! KÖSZÖNJÜK AZ ÉLMÉNYT, AMELYBEN AZOK RÉSZESÜLHETTEK, AKIK RÉSZT TUDTAK VENNI SZURKOLÓKÉNT EZEN A MÉRKŐZÉSEN.

HAJRÁ BAJAI KSE !!!- írta a Bajai Kézisek Barátikör facebook oldala.

 

Fényképek: Bajai Kézisek Barátikör facebook oldala

hozzászólok