2024. 24. György

Sport

Párizsban bezárva

MTI, Antal Tibor | 2021. Június 04. 13:32:09 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A hét közepén a francia fővárosba utazott Gálos Roland és édesapja Gálos Tamás. Az ötnapos párizsi viadal a tavaly márciusban félbeszakadt londoni selejtező folytatása, melyen Roland (57 kg) a nyolc közé jutással megszerezte az ötkarikás indulási jogot. A bajai öklöző az angolok Eb-győztesével, Peter McGraillal mérkőzik majd meg vasárnap a négy közé jutásért.
    “Rolandnak az olimpián kell majd százszázalékos állapotban lennie, nem most” – nyilatkozott a kapitány, aki úgy véli a tokiói részvételre pályázó magyarok mentálisan és fizikálisan is jó állapotban vannak, így bízik benne, hogy sikerül gyarapítani a kvóták számát. -írta az MTI.

-Már ráhangoló – átmozgató edzések vannak, amik a kijelölt szabadtéri sátrakban szigorú ellenőrzések mellet folynak. Burok rendszer van, a szálló a verseny ,és az edzés helyszínére buszok hoznak visznek minket. Fura a helyzet, de az olimpián is ez lesz. Még a szállást sem lehet elhagyni azonnali diszkvalifikálással jár, ha valaki ezt megteszi. De hát nem is turistaként jöttünk , hanem Magyarországot képviseljük, és küzdünk a legjobb eredményekért. – nyilatkozta az edző-édesapa a Sugóparti Híreknek.

hozzászólok