2024. 19. Emma

Sport

Ismét műfüves pályát adtak át

Antal Tibor | 2021. Június 04. 13:59:56 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Zsigó Róbert facebook oldala

Még 2019. május elsején számoltunk be arról, hogy egy kis méretű műfüves pályát építenek a Bajai Szentistváni Általános Iskola udvarán a volt betonos pálya helyén. A tervek szerint ez 2019. július 31-re kellett volna elkészülnie. Erről alaposan sikerült lecsúszni, hiszen az ünnepélyes átadás ma délelőtt történt meg.

“Régi vágya vált valóra a Bajai Szentistváni Általános Iskolába járó tanulóknak. Példás összefogás eredményeként és a Bajai Tankerületi Központ támogatásának köszönhetően készült el az a korszerű műfüves sportpálya, amit a kisdiákok ma már birtokba is vehettek. Az iskola alsó tagozatos épületének felújítása is megtörtént, amelyre közel 10 millió forintos támogatás érkezett. Bízom benne, hogy a mostani fejlesztéseknek köszönhetően Bajaszentistvánon is színvonalasabb, modernebb körülmények között folyhat majd a tanítás!”-írta Zsigó Róbert államtitkár közösségi oldalán.

Nem véletlen egyébként, hogy műfüves focipálya épült a szentistváni iskolában, hiszen az iskola igazgatója, Gugán Antal maga is hosszú évtizedek óta a városi kispályás labdarúgó bajnokságban rúgja a bőrt, sőt mi több a híres Gugán – Tukora ékpár egyik tagja volt a korábbi Grund legendás csapatában.

hozzászólok