2024. 19. Ivó, Milán

Sport

Öt gól egy félidő alatt

Antal Tibor | 2015. Augusztus 19. 20:26:43 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Rácz Tibor és Merkler Tamás

 

Szombaton a szebb napokat megélt Tompa látogatott a Bácsborsód oroszlánbarlangjába.
Mindenki győzelmet várt a hazaiaktól, arra viszont senki sem számított ami történt: a hazaiak 13 -0-ra kiütötték a tavaly még a megyei I.osztályban szereplő, igaz azóta erőteljesen átalakult tompai alakulatot.

A gólgyártásban a gyakori eleséseiről is híres Merkler Tamás járt az élen, aki az első és a 44. perc között nem kevesebb, mint 5-ször talált Rutai Dezső hálójába.

“Az első mindjárt az első percben esett, a Cifra visszagurította a labdát és a 16-osról ballal rúgtam el. A másodiknál Zéko felívelte, mellel átvettem és jobbal a hosszú felsőbe rúgtam. A 3-nál kicseleztem a középhátvédet és elgurítottam a kapus mellett. A 4. és 5-nél Rács begurította jobb oldalról, és csak be kellet passzolni a kapus mellett.” – nyilatkozta góljairól a kitűnő csatár.

Kérdésünkre azt is elmondta, hogy talán 12-13 éve rúgott utoljára 5 gólt egy mérkőzésen, még a megyei III.osztályban, de akkor sem egy félidő alatt
Tamást egyébként edzője Cifra Gábor az 53. percben le is cserélte “játsszon más is” jelszóval. Pedig lehet 10-ig meg sem állt volna…

hozzászólok