2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Őszi bajnok a LUA Baja U16-os csapata!

LUA Baja facebook oldala | 2017. November 28. 21:19:44 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Remek őszt tudhat maga mögött a LUA Baja U16-os csapata, a fiúk veretlenül 100%-os teljesítménnyel végeztek a Bács-Kiskun megyei U16-os bajnokság Déli-csoportjának az élén.A gyerekek az egész félév folyamán magabiztos, és igen magas színvonalú játékkal vették sorra az akadályokat, és megérdemelten szerezték meg az őszi elsőséget.

 

Fotók: LUA Baja facebook oldala

 

Ezzel a teljesítménnyel az edzői stáb és a LUA Baja szakmai vezetése jogosan támaszt újabb feladatokat, és további elvárásokat a csapattal szemben! A fiúk az ősz folyamán bebizonyították, hogy a további fejlődésük szempontjából, és a bajai felnőtt futball visszatérése és megújulása miatt, 2018 nyártól magasabb osztályban is megmérettethetik magukat, és ott tovább fejlődhetnek majd! LUA Baja U16-os csapatában sok olyan fiatal tehetséges focista pallérozódik, aki vagy akik, pár év múlva már a bajai felnőtt labdarúgás sikereiért harcolhatnak majd!

 

Megyei U16-os bajnokság Déli csoport őszi végeredmény

 

Forrás:adatbank.mlsz,hu

 

A góllövőlistát Bálity Martin vezeti 23 találattal.

 

Az U16 mellett a LUA Baja U14-es „A” csapata is 100%-os teljesítménnyel megszerezte az őszi bajnoki címet, a LUA Baja „B” csapata a hatodik helyről várja a tavaszi rajtot.

 

LUA Baja U14

 

Megyei U14-es bajnokság déli csoport őszi végeredmény

 

Forrás:adatbank.mlsz,hu


Szép volt fiúk! Hajrá LUA Baja!

hozzászólok