2024. 8. Mihály

Sport

Nyolcgólos meccsen nyert a Baja

| 2023. Május 13. 19:27:01 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a harmadik helyezett Bajai LC az ötödik helyen tanyázó Hartát fogadta a Vasváriban. Az 5. percben Goretich Gergő cselezgetett befelé a jobb oldalról majd kilőtte a rövid sarkot. 1 – 0

Gyorsan jött az egyenlítés. A 12. percben egy jobb oldali beívelést követően a hosszú oldalról Máthé Dávid egyeníltett. 1 – 1.

Sőt a 30.percben egy hasonló támadást követően ezúttal Dunai Rudolf István volt eredményes a vendégektől. 1 – 2

A 31. percben Csíki Noel húzott el a jobb oldalon, keresztbe lőtte a labdát, és a hosszú oldalon érkező Mezőfi Zsombor értékesített a helyzetet. 2 – 2.

Potyogtak a gólok, a 34. percben megint a vendégek jobb oldali védője zárkózott fel a támadáshoz, és pontos beíveléséből Erdei Vince szerzett gólt, így szünetre 3 – 2-es vendég előnnyel vonultak a gárdák.

A 70. percben Szeibert Mihály végzett el szabadrúgást a tizenhatos sarkáról, amit Kerezsi Ferenc csúsztatott a hálóba. 3 – 3.

Pár perccel később kis híján megint a vendégek kerültek előnyben,ám egy közeli lövést Sztruhák Kristóf bravúrral védett A 79. percben Goretich cselezgetett a baloldalán, pontos beadását pedig Kerezsi Ferenc az ötösrők passzolta a hálóba, önmaga második, csapata negyedik gólját szerezve. A pontot az i-re azonban Szeibert Mihály tette fel a 82. percben aki a tizenhatos előtt tologatta a labdát, majd ballal elementáris erővel védhetetlen zúdította a labdát a bal felső sarokba. Bombagól volt! 5 – 3.

Bajai LC – Harta 5 – 3 (2 – 3)

Gólszerzők: Kerezsi 2, Goretich, Mezőfi,Szeibert ill. Máthé, Dunai, Erdei

Folytatás szerdán Hartán, ahol a két csapat a kupában játszik egymással.

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): z első félidőben olyan játékot játszottunk, ami azért eddig nem volt jellemző ránk. Három gólt kaptunk egy félidő alatt, és még volt az ellenfélnek helyzete. Nagyon szellősen védekeztünk, nem voltunk elég agresszívak. A második félidőben szerencsére egy pontrúgásból tudtunk egyenlíteni, ami visszahozta a hitét a fiúknak, és onnantól kezdve egy nílt mérkőzést láthatott a közönség.Utána már miénk volt a lélektani előny, és ráadásul egy gyönyörű góllal tudtuk lezárni a mérkőzést. Most nagyon jól szálltak be a két fiatal cserék Vukovits Martin és Török Endre is. Gyorsaságuknak köszönhetően szerkezetet is tudtunk váltani, de a Kdella Nándi is aki az első félidőben állt be, vele is nagyon meg voltam elégedve.

Csehi Tamás játékosedző (Harta SE): Ahogy le is nyilatkoztam, nekünk fontosabb a kupameccs, de azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy 5 – 3 lett az eredmény jól játszottunk. Ha berúgjuk a helyzeteinket más lehetett volna a végeredmény, 3 – 2-es vezetésünknél és 3 – 3-nál is volt egy nagy ziccerünk. Szerdán más lesz a mentalitásunk és a csapatunk is, én azt gondolom, hogy be fogunk jutni a Bács – Kiskun megyei döntőbe.

A forduló eredményei:

Kiskunhalas – Jánoshalma 3 – 0

Lajosmizse – Bácsalmás PVSE 2 – 0

Kunbaja – Kecskeméti LC 0 – 0

Bajai LC – Harta 5 – 3

Vasárnap játsszák:

Anda Kalocsa – Tiszakécske II

Soltvadkert – Akasztó

Kiskőrösi LC – Kecel FC

A Kiskunfélegyháza már egy fordulóval ezelőtt megnyerte a bajnokságot. Győzelmével a Bajai LC fellépett a képzeletbeli dobogó második fokára.

A tabella állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A mérkőzés galériája itt található.

hozzászólok