2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

Népszerű volt a birkózó óra

Antal Tibor | 2023. Április 03. 16:22:33 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Jagicza László volt a meglepetés vendég a Bátaszéki Általános Iskola Pörbölyi Tagintézményében. A Mogyi Bajai Birkózó Club edzője alsó tagozatosoknak tartott birkózó órát, hogy ezzel is felkeltse érdeklődésüket az egyik legrégebbi olimpiai sportág iránt.

A gyerekek kúsztak – másztak, erősítettek, karikán ugráltak át, ütemgyakorlatokat végeztek, fejenálltak, hidaltak, és még sorolhatnánk, a végén pedig még küzdő jellegű birkózásra rávezető feladat is volt, ami nagyon tetszett mindenkinek.

Mint a népszerű “Jagától” megtudhattuk, az egyesület másik edzője, Bagó Tibor sorra fogja járni a bajai iskolák többségét, ahol toborzó jelleggel hasonló bemutató órákat fog tartani. De igény szerint a környékbeli iskolák testnevelő tanárainak meghívását is várják a 06703348291-es telefonszámon, vagy az egyesület közösségi oldalán.

Lányok jelentkezését is várják

De a birkózás iránt érdeklődő alsó tagozatosok és szüleik személyesen is jelentkezhetnek kedden és csütörtökön 16.30-tól – 17.30-ig a birkózók új edzőtermében a volt vaskúti úti laktanya ebédlőjében Jagicza Lászlónál.

hozzászólok