2024. 30. Katalin, Kitti

Sport

Kizárták a listavezetőt

Antal Tibor | 2023. Április 04. 16:50:53 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:Katymár SE 2021 facebook oldal

Bátran állíthatjuk, hogy az idei szezonban legjobb focibajnokság Bács – Kiskun Vármegyében a Megyei III.osztály déli csoportja, hiszen 18 forduló követően az első öt helyezett között csupán négy pont a különbség, és a pontvadászatot akár még 7 gárda is megnyerheti a benevezett 14-ből. A listavezető a Katymár SE amely mindössze egy ponttal előzi meg a Garát, és három ponttal a Szeremlét.

Megyei III. osztályú bajnokság állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

Merklerék a hétvégén is fontos meccset nyertek a Borota fakó ellen 4 – 2. Közösségi oldaluk is aktív, minden meccsről, születésnapról, eseményről beszámolnak a csapat életéből. Éppen ezért is megdöbbentő, amit ma posztoltak ki, miszerint sportelnöki mulasztás miatt kizárják őket a bajnokságból!

Tisztelt szurkolóink!

Szomorú hírt kell közölnünk. Annak ellenére, hogy a csapatunk a dobogó legfelső fokán áll jelenleg, a 2022/23-as szezon a csapatunk számára sajnálatos módon véget ért, kizárásra fogunk kerülni.Sajnos a sportegyesület megszüntetésre került sportelnöki mulasztás miatt. Köszönjük szurkolóinknak a sok támogatást, és a szurkolást, nem gondoltuk, hogy egy csodálatos menetelés után amit a csapat ebben a szezonban mutatott ilyen körülmények között kell búcsúznunk a bajnoki idénytől illetve a Megyei kupától melynek következő fordulóját holnap játszottuk volna Uszódon! Köszönjük a játékosoknak a sok örömöt, sok győzelmet, sok pontot amit egyesületünknek gyűjtöttek! Büszkék vagyunk rátok!

Ha minden jól alakul nyártól egy új egyesület, új vezetőséggel folytatni fogja a megkezdett munkát!

Reméljük eredményesebben! Szép volt fiúk, szép volt Katymár! – szólt az üzenet.

De hogy mi is ez a sportelnöki mulasztás, arról egyelőre nincs információnk. Megkeresésünkre a csapat egyik játékosa annyit mondott, igazából ők sem tudják.

Kár, hogy ennek a nagyon jó idei bajnokságnak nemcsak a pályán kell eldőlnie.

hozzászólok