2024. 19. Emma

Sport

Nem volt jó ötlet a menyasszonyrablás

Antal Tibor | 2018. Szeptember 02. 16:11:45 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton esküdött egymásnak örök hűséget a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE kétszeres felnőtt magyar bajnoka Gálos Roland, és kedvese Alexandra a bajai Polgármesteri Hivatalban.

 

A nyitótánc:

 

 

A lakodalom a bajai Elizabeth Hotelban került megrendezésre, ahol az ökölvívók népes családjából sokan jelen voltak. A meghívottak között Erdei Zsolt, Madár is szerepelt ám ő végül nem érkezett meg. Ennek ellenére jó volt a hangulat, és a lagzi során időnként különböző boksz motívumok is megjelentek. A cukortortát például nem húsklpfolóval törte szét az ifjú pár, hanem stílusosan bokszkesztyűvel.

 

 

Ám a legnagyobb meglepetés azt a három fiatalembert érte, akik a menyasszonytánc közben megpróbálták elrabolni Roland kedvesét. Roland ugyanis gyorsan kesztyűt rántott és három ütéssel ártalmatlanította a renitens vendégeket.

 

 

Komoly sérülés  nem történt, de ezt követően már senki sem próbálkozott hasonlóval. Nem ez az első lagzi volt ez az utóbbi időben a Gálos családban, ugyanis Roland bátyja Tamás tavaly ősszel mondta ki a boldogító igen. Hogy Roland ikertestvére Viktor mikor követi testvérei példáját, ezt még nem lehet tudni, de az mindenesetre az álmoskönyv szerint az jelenthet valamit, hogy a menyasszonyi csokrot barátnője Daniella kapta el….

 

 

 

 

 

 


hozzászólok