2019. augusztus 20. Szt. István

Sport

Negyedik bajnoki címére készül Gálos Roland

Antal Tibor | 2018. november 22. 20:06:10 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

Az elmúlt hétvégén Egerben az Eger kupán léptek kötelek közé a Felsővárosi Ökölvívó SE versenyzői. A nyolc bajai közül  Puskás Gergő sajnos ellenfél nélkül maradt.  Serdülő 52 kg-ban Tamás Alex, felnőtt férfi 60 kg-ban Gálos Roland, felnőtt női 81 kg-ban Konyhás Noémi verte  válogatott ellenfelét, Fekete Bernadett pedig szupernehézsúlyban KO -val győzött!

 

Fekete Bernadett KO-val győzött

 

Ezüstérmesek: serdülő 72 kg Gál Előd, junior 63 kg  Rácz Patrik, és Benedek Levente serdülő 76 kg-ban. Összességében négy arany és három ezüst érmet szerzett a bajai csapat

 

Zúgtak a pofonok a szerdai edzésen

 

A felnőtteknek sok pihenője nem maradt, hiszen december 4-től 7-ig az országos bajnokság következik Budapesten. A selejtezők a Madárfészek Akadémián lesznek, az elődöntők és a döntő pedig a Gerevich Aladár Sportcsarnokban.

 

- Háromszoros magyar bajnokunk Gálos Roland nagyon elszántan készül, címvédőként lép kötelek közé, és szeretném ha újra nyerne. - nyilatkozta az edző - édesapa Gálos Tamás. A lányoktól pedig érmet várok. Az élesítő - gyorsuló szakaszban tartunk, ma egy kesztyűzésen vettünk részt Kecskeméten, jövő héten pedig már teljesen a gyorsító mozgásokra fekszünk rá.

 

Gálos Roland elszántan készül

 

Az OB döntőit az M4 Sport fogja közvetíteni.

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment