2024. 27. Zita

Sport

Nagy csatában kapott ki Gálos

Antal Tibor | 2018. Feburár 03. 20:33:13 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Gálos Roland mérkőzése itt tekinthető meg:

 

https://www.facebook.com/RiesenHH/videos/542384302798031/?hc_ref=ARSuaySVH3Pn4Zy0InD10kR07ZVlWUgg8LeYShoj_8jdxXhuu8OL8uklBklW6eaNyQY

 

Szombat este az eddigi legnehezebb feladat várt a Bundesliga csapatbajnokságban Gálos Rolandra, hiszen 60 kg-os súlycsoportban hannoveriektől a regnáló ukrán Európa – bajnok Yuriy Chestak volt az ellenfele. A Hamburg Giants színeiben bokszoló bajai fiú nem ijedt meg a kontinensbajnoktól, és bátran kezdett. Az első menet közepén egy sikeres kombináció után az edző édesapa Gálos Tamás  hangosan a “jó nagy  mokkája van” megállapítást tette, ami boksznyelven azt jelenti, hogy valami nőtt ukrán fiú szeme alatt.

 

 

A második menet szintén kiélezett csatát hozott. Roli jól kontrázta Chestak támadásait, de sokszor akadtak össze, menekültek fogásba, amivel fogyott az idő. Az első két menet után döntetlenre állt a meccs, és bár kicsit talán elfogultan, de mi a harmadikban is Rolandot láttuk jobban. Ennek ellenére a pontozók 2 – 1 arányban az ukrán fiút hozták ki győztesen. Ezzel 5 nyertes meccs után elvesztette a bajai fiú a Bundesliga veretlenségét.

 

 

Jövő héten már a debreceni Bocskai emlékversenyen javíthat, ahol szintén erős nemzetközi mezőny várható.

 

 

 

 

 


hozzászólok