2024. 25. Márk

Sport

Családot építettek a csapatból

Antal Tibor | 2018. Feburár 03. 12:55:26 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Pénteken immár 45. születésnapját ünnepelte az R4 Lux, Baja legpatinásabb kispályás labdarúgó csapata. Az összejövetel  kora délután kezdődött egy baráti focival a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, ahol a gárda jelenlegi, és korábbi játékosai közül is sokan pályára léptek.

 

 

Este 7 órától aztán megtelt a Duna szálló nagyterme az ünneplőkkel. Nem csoda, hiszen mint fogalmaztak, az R4 Lux a közel fél évszázad alatt csapatból igazi családdá formálódott, hiszen a következő generációk ideiűológiai kinevelésére is nagy gondot fordítottak. Az alapító tagoktól a pályán már átvették fiaik a szerepet, azonban a lányok is kitartottak  a csapat mellett. Nem csoda, hiszen a sok utazás, közös élmények és közös nyaralások összekovácsolták a közösséget.

 

 

Az egybegyűltek csakúgy mint 5 vagy 10 éve Péter Szandra köszöntötte, a csapatvezető Péter András lánya, majd megemlékeztek azokról, akik már nincsenek közöttük. A finom vacsora elfogyasztása után beindult tánc, a zenét Csili Tiborék szolgáltatták. A táncparketten bizony nem látszott, hogy helyenként igazi veteránokról volt szó.

 

 

Beszédet mondott Bajai Csaba is, a második generációs luxosok egyik vezéralakja, majd felszelték az ünnepi tortákat, mely a Lux 45 feliratot formázta meg betúkre bontva. Mint Péter András elmondta, igazából ez most egy szolidabb buli volt, az igazi nagy durranásokat a fél évszázados jubileumra tervezik.

 

 

Facebook galéria:

https://www.facebook.com/pg/Kisp%C3%A1ly%C3%A1s-foci-Baja-%C3%A9s-t%C3%A9rs%C3%A9ge-229906340372751/photos/?tab=album&album_id=1980630771966957

 

 

hozzászólok