2024. 16. Csongor

Sport

Most csak helyezések

Mogyi Bajai Judo Club | 2019. December 02. 08:48:58 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szalontai Ádám és Huba Máté

Diák C Országos Bajnokság , Mórahalom 2019.11.30.

A szombati napon rendezték meg a tíz évesek Országos Bajnokágát Mórahalmon, ahol két fő képviselte a Mogyisokat, 42kg – ban Szalontai Ádám első mérkőzése rögtön egy hosszabbításos majdnem 6 perces küzdelem volt, ahol sajnos alul maradt, így a vigasz ágon mérkőzhetett tovább sajnos kevesebb sikerrel, így hetedik helyen zárta a versenyt. A másik versenyző Hudoba Máté volt a +55 kg osok között. Máté a későbbi döntőssel kezdett vereséggel, így ő is szintén a vigasz ágon mérkőzhetett tovább, ahol nagyszerű versenyzéssel két mérkőzésen sem talált legyőzőre, így küzdhetett a harmadik helyért, amit sajnos elvesztett, így egy értékes ötödik helyet sikerült megszereznie.
Eredmények:
42kg Szalontai Ádám 7.
+55kg Hudoba Máté 5.

Junior Csapatbajnokság, Budapest 2019.12.01.


Női csapatunkkal vettünk részt az idei junior csapabajnokságon. Sajnos most érmet nem sikerült nyerni, de nagyon szépen küzdöttek a lányok. A döntőbe jutásért és a harmadik helyért is minimális vereséget szenvedett csapatunk. Így a számunkra értékes 5. Helyen végeztünk.
Csapat tagjai: Beringer Fatime,Perger Ivett,Bencze Réka,Tóth Eszter,Katzenmajer Kíra, Mohácsi Emese, Szilli Nóra, Gergácz Enikő.

Andrási Márton az UTE csapatát erősítve, négy győztes mérkőzéssel a 2.helyen végzett.

Junior női Csapatbajnokság:

5. hely Mogyi Bajai Judo Club

hozzászólok