2024. 8. Adrienn, Mária

Sport

Meglepetések az utolsó fordulóban

Antal Tibor | 2024. Június 02. 07:26:36 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság végeredménye Forrás: adatbank.mlsz.hu

Izgalmasan alakult a vármegyei I. osztály szombati utolsó fordulója. A Tiszakécske “fakócsapata” idegenben 8 – 3-ra lelépte a Kiskőröst, a Kunbaja viszont bár 2 – 0-ra vezetett Hartán, végül kikapott 3 – 2-re, így helyet cseréltek a tabellán, és a bajnokságot a kécskeiek nyerték. A dobogóra hajtó Soltvadkert viszont otthon meglepetésre vereséget szenvedett a Kalocsától, így nem tudta beelőzni az ezen a játéknapon már nem játszó Jánoshalmát, így az utóbbi csapat játékosainak nyakába akaszthatják a bronzérmeket.

Ami számunkra sokkal fontosabb: a Bajai LC meglepetésre 5 – 1-re verte a tabellán jóval előbb záró Akasztót idegenben, ráadásul úgy, hogy Koch Tamás gárdája a 25. perctől emberhátrányban, a 82-től pedig kettős emberhátrányban volt!

Németi Dominik – itt még pályán Fotók:Totya Fotó

Akasztó FC – Bajai LC 1 – 5 (1 – 2)

Vezette:Ézsiás (Horváth, Czombos)

Gól:Boldizsár ill. Baladin 2, Bölcskei 2, Szeibert

Kiállítva:Kudella 25.perc, Németi 82.perc

A mérkőzés után Koch Tamás edző így értékelte a szezonban elért 11. helyezést:

-A tavalyi évben újoncként meglepetésre ezüstérmet szereztünk. Az idei évben is hasonló szereplésben bíztunk. Ezt azonban nem sikerült megközelíteni sem. Ugyan a nyáron az országos kupában több fordulót is sikerrel vettünk, a bajnokságban csak döcögött a szekér. A legfőbb ok, hogy a támadósorból több játékosunk is távozott, valamint idény közben kiesett Csiki, Nébl és Kerezsi is. A következő bajnoki évben indulunk a megyei első osztályban és tervezzük több bajai fiatal visszaigazolását. Szeretnénk meghatározó csapattá válni és harcban lenni a dobogóért. Köszönettel tartozunk a Szeremle- Dunagyöngye SK-nak, akik önzetlen segítséget nyújtottak számunkra az utánpótláscsapatok biztosításával.- zárta sorait a tréner.

A csapat házi gólkirálya Baladin Dominik lett 12 találattal.

Facebook galéria itt található a mérkőzésről.

hozzászólok