2024. 28. Valéria

Sport

Meccseket döntöttek el a bajaiak

Antal Tibor | 2017. Augusztus 13. 20:24:31 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint közismert a Bajai LSE felnőtt labdarúgó csapata nem nevezett a 2017/18-as bajnokságra. A játékosok közül a többség új klub után nézett, és voltak is kérők bőven, hiszen sok csapatnak erősítésre volt szüksége a megyében, meghatározó játékosokra meg mindenkinek. Mint korábban beszámoltunk róla Nagy Előd bemutatkozása remekül sikerült a Kecelben, hiszen a Magyar Kupa első fordulójában 6 gólt szerzett Kunfehértón. Akkor még többen legyintettek, mivel megyei III. osztályú volt az ellenfél, ám Előd a most vasárnapi bajnoki nyitófordulóban is odatette magát, hiszen az ő 2 góljával verte csapata hazai pályán a bárkivel ikszelni tudó Lajosmizsét. A gólok a 2. és a 8. percben estek, így gyorsan eldőlt minden, annak ellenére is, hogy a Kecel 40 percet emberhátrányban játszott.

 

Nagy Előd

 

De Nébl Martin is nyerő embernek bizonyult Bácsalmáson, hiszen a hajrában ( 75, 83 perc) esett két góljával verte a PVSE  a Kiskőröst. Az első gólnál egy bal oldali beadást passzolt Martin laposan a rövid alsóba,  a másodiknál pedig egy rossz kirúgást követően került a labda az ex- bajaihoz, aki betolta a két védő közé majd kirúgta a bal alsó sarkot.

 

Nébl Martin

 

A Bácsalmásra igazolt volt bajaiak közül Jenei László végig játszotta a meccset,  Hernády Márk kezdőként 65 percet kapott, Szádeczky Zalánt pedig ekkor cserélte be Vanó Sándor. Rácz Ferenc új gárdája a Kalocsa 2 – 0-ra nyert hazai pályán a Kunszállás ellen, Fecó kezdőként 72 percet kapott, addigra már kialakult a végeredmény.

 

Rácz Ferenc

 

A megyei II. osztály déli csoportjában a fiatal csatár Bajnok Noel a Sükösd színei végig játszotta a Hajós elleni hazai rangadót. csapata 3 – 1-re győzött, a gólok közül kettőt  Lógó Zsolt szerzett, a korábban szintén megfordult Baján. Szóval nem volt rossz hétvégéje az ex. bajai játékosoknak, hiszen mindenki győztesen mutatkozhatott be első bajnoki mérkőzésen. Apró hiányérzetünk azért van, hogy ezt a sajnálatos okok miatt nem bajai színekben tették meg.

 

Az I. forduló eredményei

 

Megyei I. osztály

 

KHTK – Jánoshalma 1 – 2

Bácsalmási PVSE – Kiskőrös 2 – 0

Kalocsai FC – Kunszállás 2 – 0

Akasztó – Kecskeméti LC 0 – 4

Harta – Soltvadkert 3 – 1

Kecel FC – Lajosmizse VLC 2 – 0

 

Megyei II. osztály Déli csoport

 

Nagybaracska – Katymár 2 – 0

Felsőszentiván – Géderlak 1 – 3

Bácsalmás – Szeremle 9 – 2

Sükösd – Hajós 3 – 1

Kelebia – Mélykút 2 – 2

Nemesnádudvar – Érsekcsanád 3 – 3

Dusnok – Borota 4 – 4

Hercegszántó – Tompa 1 – 1

 


hozzászólok