2024. 28. Hajnalka

Sport

Lánykérés a focimeccsen

Antal Tibor | 2018. Augusztus 19. 21:11:25 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Több érdekes dolog történt vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának II. fordulójában. Először is a Bajaszentistván ki tudott állni Szeremlén, de úgy hogy a 11 bevethető játékos közül kettő történetesen kapus volt, így egyiküknek a veterán  Székely Csabának mezőnyben kellett játszani. A vége 8 – 2-es szeremlei győzelem lett.

 

Frissités: Székely Csaba igazából csak beállt pár percre, hogy meglegyen a kezdőcsapat, és ne legyen emiatt pontlevonás. Sérülése miatt viszont nem tudott játszani.

 

A 48 éves Székely Csaba új szerepkörben mutatkozhatott be

 

De mindez semmi ahhoz képest, ami a Mélykút – Hercegszántó meccsen volt.  Először is ami a legfontosabb: Bognár Krisztián a mérkőzés előtt a kezdőkörből kirohanva megkérte kedvese Klaudia kezét, aki természetesen igent mondott.

 

Videó:

 

 

Reméljük a fiatalok közös élete jobban fog sikerülni, mint a Szántó vendégjátéka, akik csak 10-en érkeztek a meccsre, és sorozatos sérülések miatt 6 – 0-nál félbeszakadt a találkozó. A hazaiak facebook oldala  szerint a legtöbb sérülés igazából színlelés volt. A gólokon egyenlő arányban Virág és Snyehola osztoztak.

 

A forduló többi eredménye:

 

Géderlaki KSE – Bácsborsódi SK 7 – 1

Tompai SE – Kunbajai SE 0 – 1

Borotai SE – Felsőszentiváni SK 3 – 2

Dusnok KSE – Sükösd SC 4 – 3

Nemesnádudvari KSE – Hajósi FC 4 – 1

Érsekcsanádi KSKE – Híd SC 4 – 1

 

 

 


hozzászólok