2019. október 19. Nándor

Sport

Kocsmában fociztak

Antal Tibor | 2019. július 01. 07:24:34 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

 

Különös programmal nyitotta meg kapuit a Sport Pub Baján az Árpád utcában a volt Művészetek gödre pincéjében szombat délután. Ugyanis nyitási akcióként megrendezték  az OPEN PUB FIFA 19 Cup-ot azaz a népszerű focis játékprogramokon mérhették össze a jelentkezők tudásukat.

 


A jeles megmérettetésre 32 játékos nevezett (16-16 xbox,ps4). A meccsek kora délután kezdődtek, és kisebb csúszás miatt késő este lett vége a tornának. A résztvevőket négyes csoportokba sorsolták, ahonnan a csoportelső jutott tovább.  Az xbox bajnok játszott a Ps4 bajnokkal is, és bronzmérkőzést is rendeztek.

 

Végeredmény


1.Nemes Martin
2.Újhazi Zsolt
3.Lőrincz József
4.Kalanyos Zsolt

 

Az első helyezett Nemes Martin


- Pozitív vissza jelzéseket kaptam az este folyamán. A nyitáson túl vagyunk, de rengeteg még a tennivaló. Sokat szeretnénk meg fejleszteni, viszont ehhez elengedhetetlen a vendégeink visszajelzése. - nyilatkozta Vadászlaki Zsolt, a PUB üzemeltetője a Sugóparti Híreknek.

 

Azóta megérkezett az első sportereklye is a PUB leendő gyűjteményébe, hiszen válogatott kosárlabdázónk, Theodoreán Alexandra ajándékozta oda a nemzeti csapatban viselt mezét a klubnak.

 

Theodoreán Alexandra és Vadászlaki ZsoltHozzászólok!

Facebook Google +
0
komment