2024. 28. Hajnalka

Sport

Kitömte a Szeremle a Vaskútot

Antal Tibor | 2019. Feburár 02. 19:18:33 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton a Dog Pet Bácska Kupa felkészülési labdarúgó torna 2. fordulóját rendezték a Petőfi – szigeti műfüves pályán. Az időjárás ezúttal megkegyelmezett a játékosoknak, és a nézőknek, hiszen a múlt heti fagyos hangulat után most már elviselhetőbb volt a légkör.

 

 

A délutáni első találkozón a megyei II. osztályú Szeremle volt az esélyes a megyei III. osztályú Vaskút ellen. A meccs első negyed órájában ennek ellenére állták a sarat a vaskútiak, de ezt követően beindult a szeremlei henger. A szerb légiós Mihalic egymaga 7-szer talált be, a végeredmény 14 – 0 lett.

 

Edzői értékelések

 

Szombati József (Szeremle): Szerencsére kevés változás történt a téli szünetben a keretünkben. Sáfrány Igort igazoltuk Borotáról, Kovács Balázs pedig Dunafalvára távozott. Az őszi teljesítményünkkel nagyon nem vagyok elégedett. Körülbelül 10 pont benne maradt a csapatban érzésem szerint, ezt mindenféleképpen tavasszal korrigálnunk kell.  Olyan meccseket veszítettünk el, amiket már előre behúzottnak tekintettünk. Ez az én hibám is, meg a csapaté is. Tavaszra mindenféleképpen változást várok játékban, taktikában, és a két szerb játékos rutinjával eredményesebb játékot. Ez a kupa a felkészülésről szól, ki szeretnénk próbálni pár taktikai elemet, és pár fiatalt be akarunk építeni. Múlt héten az első fordulóban 4 – 3-ra kikaptunk a LUA Bajától.

 

 

Bócz András játékosedző (Vaskút): Zajlik a felkészülés, mindent megteszünk, hogy a tavaszi szezon kezdetére összeálljon a csapat. A megye 3 az szerintem jelen helyzetben a a tudásunknak megfelelő osztály, de a távlati céljaink között azért a megyei II. osztály is szerepel. A keretben annyi változás történt, hogy Laslinger Dávid Bajára igazolt, Petrics Milán visszatért hozzánk, és szeretnénk ha a Rémet erősítő Vas Grigerore is nálunk folytatná.Sajnos  a Gara nem engedte el Antal Dávidot. Nekünk amúgy ez volt az első meccsünk a kupában, hiszen a múlt heti derbink elmaradt.

 

A szombati második találkozón a Bácsborsód 2 – 1-re verte a LUA Baját. A Bajai SK 10 – 1-re nyert a Nemesnádudvar ellen. A bajai gárda a már említett Laslinger Dávid mellett leigazolta a Kisa Pétert Jánoshalmáról.

 

Bajai SK – Nemesnádudvar 10 – 1

Gólszerzők:Nébl Martin 4 Kisa Péter 2 Virág Martin Cifra Gábor Kubatov Olivér Martalics Bence

 

Vasárnap két mérkőzést rendeznek a szigetben:

 

 14-00   Érsekcsanád – Kunbaja

 16-00   Szeremle  –  Híd  SC

 

 

 


hozzászólok