2024. 28. Hajnalka

Sport

Kétszer 300

Antal Tibor | 2019. Augusztus 15. 17:54:12 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Hétfő óta tart az immár 23. Nyári Judo Edzőtábor Baján az MNÁMK Sportcsarnokában. A  Mogyi Bajai Judo Club kiírására 14 ország 600 judokája jelentkezett ami brutális. Nem mellékesen Baja idegenforgalmában is jelentős tétel, hiszen ezen sportolók közel egy hétig itt esznek – isznak, illetve esténként itt térnek nyugovóra. Mondjuk az edzőknek tegnap volt egy közös vacsorájuk, így ők vélhetően kevesebbet aludtak, de nem is ők izzadnak a legtöbbet a tatamin.

 

Ungvári Miklós is Baján edz

 

Márpedig hétfőn és kedden szaunai állapotok voltak, azóta az idő mérséklődésével némileg bent is kedvezőbb a klíma. Rengeteg válogatott is itt edz a táborban. Például Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes és testvére, de Karakas Hedviget is említhetjük, aki az egész hetet Baján tölti. Persze a bajai club élversenyzői is itt vannak, például az augusztus végi tokiói VB-re készülő Szigetvári Mercédesz is.

 

Ilyen amikor pihen egy Mercédesz

 

 

Igazából  nem tudunk rosszat mondani arról amit  az MNÁMK-ban láttunk ma, nem mintha akartunk volna. Bár a folyosón ki van rakva egy hivatalos versenymérleg, ami grammra pontosan leméri a ráállókat. Szerintem az téved. (igazából sajnos nem).  Gratulálunk a szervezőknek, ez profi munka volt megint.

 

 

 


hozzászólok