2020. 11. Lili, Nóra

Közélet

Megy az adok – kapok

Antal Tibor | 2019. Augusztus 13. 18:55:24 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Augusztus 6-án rakott ki a korábbi bajai lángosos -aki az országos médiában is többször szerepelt különböző akcióival- Szabó Richárd az általa üzemeltetett Sugó – parti Közéleti Portál facebook oldalon egy bejegyzést, amelyben egy privát messenger beszélgetést közölt, amiben beszélgető társa nevét kitakarta, aki arra próbálta ösztökélni induljon független polgármester-jelöltként. Hozzátette viszont, hogy egy bajai fideszes képviselőről van szó, akinek egy hetet adott, hogy “kiálljon és bocsánatot kérjen a bajai választóktól, mert a bajaiak nem akarnak tisztességtelen, mocskos szabályok szerint játszó képviselőket!” Hozzátette, hogy ha ezt nem teszi meg, akkor nyilvánosságra hozza az eredeti képernyőképeket.

 

Szabó Richárd Forrás: Szabó Richárd facebook oldala

 

Nos, az egy hét letelt, és Richárd állta a szavát. Ma délelőtt kirakta az eredeti képernyő képeket, amin kiderült, hogy Kovács Csabával beszélt..

 

Összeraktuk itt, hogy olvasható legyen:

 

Forrás: Sugó – parti Közéleti Portál

 

A kimásolt képernyőképek mellé az alábbi mondatokat írta:

 

Eddig vártam hogy önként vállalja magára a történteket.
Eljött az ideje annak, amikor a bajai választóknak tisztában kell lennie, a fidesz mocskos játékával.
Akkor nézzünk bele Kovács Csaba bajai fideszes képviselő játékaiba, azon túl, hogy habár a pártja vezetése szerint, egy “homoszexuális” ember nem tekinthető egyenrangú polgárnak, ám mégis alkalmasnak találtak volna egy független polgármesterjelőltnek, csak azért hogy az ellenzéki szavazatok megoszlódjanak, így gátolva meg hogy választást nyerjenek.
De nem ez az első ocsmány eset Kovács Csaba politikai pályáján.
– a 2013-as időközi választáson elhíresült Kovács Csaba
– A Teket Melindával vívott párharcot az egykori biztonsági őr csak csalással tudta megnyerni
– A csalás tényét a bíróság is kimondta anno, mivel a nehézsorsú szavazókat szervezetten szállították az egyik szavazókörhöz
– emiatt meg kellett ismételni a választást
– ismét csalással akarta bebiztosítani pártja győzelmét
Utóirat: ugye Te sem gondoltad komolyan hogy pont te lettél volna az az ember akiben megbízom. Válaszolgattam neked, adtam alád a “lovat” mindezt azért hogy kinyögd… Mit akarsz tőlem.

Kovács Csaba kérjen bocsánatot és távozzon a közéletből!

 

 

Nem sokat kellett várni a reakcióra, hiszen Kovács Csaba saját közösségi oldalán válaszolt kb. egy óra múlva, és ő is érdekes beszélgetés részeket posztolt, de nemcsak a Szabó Richárdal közöseket, hanem azokat a beszélgetéseket is, amiket Szabó Richárd László Károly képviselővel folytatott, de állítása szerint Richárd küldött át neki. A képernyőfotókat Kovács Csaba levelébe ágyazzuk be, hogy jobban nyomon lehessen követni a történéseket.

 
                                                                                     Kovács Csaba

 

Kedves Szabó Richárd!

Ha már nevemen szólítottál és a massengeres beszélgetésünkből a valós szövegkörnyezetből kiragadott mondatokkal próbálsz besározni, itt az ideje, hogy kiderüljön a teljes igazság.
Kezdem az elején:
Te több alkalommal megkerestél, hogy itt-ott valamilyen probléma van és segítsek. Amennyire tőlem tellett én megtettem, te ezt a Sugó-parti Közéleti portál oldalon megköszönted.

 

Forrás:Kovács Csaba facebook oldala

 

Visszatérve a május 31.-iüzenetváltásunkra.
-Nem igaz, hogy én kerestelek meg egy ajánlattal.
Egy elkeseredett, ellenzékben nagyot csalódott ember írt nekem (te), és bejelentette, hogy függetlenként fogja magát megméretni. (ezt valahogy kifelejtetted)

 

-Továbbá azt is, hogy a DK-s képviselővel folytatott massengeres magán beszélgetésedet is átküldted nekem.

 

-Arról sem írtál, hogy csalódtál Nyirati Kláriban az ellenzéki polgármester jelöltben és a Momentumos Fekete-Győr Andrásban is mert: “Nem ezt ígérték”

 

 

De folytatnám a június 4-i üzenetváltásunkkal.
-Amikor csalódottan rámírtál mert előbb kezdték a Trianoni megemlékezést és a “Nyirati Klára levegőnek nézett és még köszönni sem köszönt”

 

-Azt is megírtad, hogy június 4-én 18:52-kor 3:34 mp es beszélgetésben Nyirati Klára azzal jött elő, hogy “üsd ki” a roma kissebbségi elnököt a Horváth Szilvesztert…de ezt te elutasítottad és elküldted nekem a Nyirati Klárának küldött válaszodat is.

 

 

Június 5.-én újra írtál és elküldted a DK-s ellenzéki képviselő által írt magán massenger üzenetedet,
amiben mérgesen letolt mert függetlenként akartál indulni.

 

 

Egyszóval, kedves Ricsi nekem nincs takargatni valóm.
Amiket leírtam, azokat vállalom is.
Akár a teljes beszélgetésünket
2018.08.08-16:01
2019.07.13-13:16-ig bezárólag kérésre be tudom mutatni.
Természetesen jogi úton is kész vagyok helytállni az igazam mellett.
Csak még egy gondolat.
Fordított esetben én ugyanezt veled szemben nem tettem volna, nem mocskoltalak volna igaztalanul.
Nincs bennem düh vagy harag és nem feladatom minősíteni téged, csupán ezek után minden fajta kommunikációt megszüntetek veled.

 

Kovács Csaba

 

Bár a képviselő ezzel befejezte, Szabó Richárd újabb egy óra elteltével egy élő videó üzenetben válaszolt, szintén a Sugó – parti Közéleti Portálon.

 

 

 

 

 

 

hozzászólok