2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Kérdés a fociról testületi ülésen

Antal Tibor | 2017. Június 07. 11:20:22 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kék-sárgába öltözött nézők az utolsó bajnokin szombaton

 

Tette fel a kérdést Hajdú Miklós a Sikeres Bajáért Egyesület frakcióvezetője több kérdés mellett a múlt heti testületi ülés végén, azzal kapcsolatban, hogy mint köztudott a Bajai LSE nem indít felnőtt csapatot a következő szezonban.

 

Nébl Martin a hétvégi Kunszállás elleni  utolsó 6 – 1-re megnyert bajnoki  mérkőzésen  szerzett csodálatos gólját már több mint 10 ezren megtekintették a neten:

 

 

Fercsák Róbert hivatalos választ írásban ígért, de szóban kifejtette: “A BLSE egy civil szervezet. Arra vonatkozóan, hogy ők milyen döntést hoznak hát nem sok befolyásunk van.”

 

Egyben a polgármester cáfolta azon híresztelést, hogy a BLSÉ-t Baja város teszi tönkre, ami szerinte messzemenőleg nem így van. Hozzátette: “Van megkeresés az önkormányzat felé is hogy tehát az nem létezhet, hogy Bajának ne legyen felnőtt csapata. Tehát én azt gondolom, hogy egy következő szezonban már biztos hogy lesz. Mások is mozognak.” – zárta sorait a város első embere.

 

Egyébként annyit hozzátennénk szerkesztői kiegészítésként, hogy bár a legtöbben nem sorolják ide a régen külön települést, de már évtizedek óta Bajához tartozó Bajaszentistvánt, amelynek van felnőtt csapata. Igaz tök utolsó lett a megyei II. osztály déli csoportjában, de a pletykákkal ellentétben várhatóan lesz felnőtt gárdája a következő szezonban is. És bár hivatalosan kiestek, de mivel a megyei III. osztályok bajnokai (Géderlak, Hercegszántó) várhatóan nem vállalják a magasabb osztályban szereplést, maradhatnak a megyei II. osztályban.

 

 

A város legjobb focicsapata lehet a Szentistván

 

 

hozzászólok