2024. 24. György

Sport

Kanadából igazolt a BSK

Antal Tibor | 2020. Feburár 08. 19:19:12 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szombat délelőtt lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Bajai SK. Az ellenfél ezúttal a Tolna megyei I. osztály tavalyi bajnoka a Tolna volt, és bár egy félidőn keresztül tudták tartani a mieink a döntetlent, a második negyvenöt percre már kijött az osztálynyi különbség. Végül 6 – 1-re nyertek a tolnaiak, a BSK gólját Hercz Dániel szerezte.

  • – A második félidőben nem tudtuk tartani a lépést a nagyobb játékerőt képviselő ellenféllel szemben. Ebben szerepet játszott , hogy többen is hiányoztak a csapatból. Mindenesetre az látszik, hogy ha folytatni szeretnénk az őszi jó szereplésüket, akkor még sok munka vár ránk a következő hetekben. – nyilatkozta Koch Tamás edző a Sugóparti Híreknek.
Az egyik új szerzemény Aladics Dániel

De ezen a találkozón nem is az eredmény volt a legfontosabb, hanem hogy Aladics Dániel és a kapus Mucsi Zsoltot követően a harmadik igazolás is bemutatkozott a gárdában, aki egyenesen Kanadából érkezett. Igaz nem légiósról van szó, és dollármilliókról, hanem Várnagy Milán tért vissza Bajára, aki 6 évet dolgozott kint, és mellette focizott is az Ontario Soccer League-ban a Hungaria FC csapatában.

Várnagy Milán és a szimpatikus partjelző
  • Közel 6 év után eljött az idő, hogy hazatérjek a családhoz és a barátokhoz. Miután hazaértem beszéltem Koch Tamással és megkértem, hogy az őszi szezon végéig edzhessek velük. Bajai srácként ezután egyértelmű volt, hogy máshova nem igazolhatok. Szeretnék bajnokságot nyerni a csapattal és természetesen kihozni a szezonból a legtöbbet. Remélem a csapat hasznára lehetek a következő szezonban. – mondta Várnagy Milán a meccs után.

A Bajai SK legközelebb 12-én szerdán 18 órától a megyei I. osztályú Kecelt fogadja a műfüvesen.

hozzászólok