2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Július 18-án AXIÁL jótékonysági futás

Sajtóközlemény | 2021. Június 30. 05:45:47 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Vegyél részt a 30. születésnapját ünneplő AXIÁL Kft. jótékonysági futásán! A vállalat 1991. július 18-án alakult meg Baján, ennek alkalmából és a közelmúlt eseményeire reflektálva szervezi meg a rendezvényt.

Az útvonalak Baja legszebb helyein visznek végig, a start a Szentháromság téren lesz, majd irány a Petőfi-sziget, a 11 km-es távot futók pedig a Pandúr-szigetet is megcsodálhatják. A nevezési díj mindössze 2000 Ft, a rendezvény során befolyt összeggel azokat a helyi erőket támogatják, akik a COVID-hullámok alatt derekasan, a frontvonalban állják a sarat. Minél többen neveznek, vásárolnak jegyet, annál nagyobb mértékben támogatják közös erőkkel a jó célt, mert a befolyt összeget az AXIÁL Kft. megduplázza majd!

Az is részt vehet a rendezvényen, aki nem szeretne futni, ugyanis a távot akár le is lehet sétálni – ez esetben a 3 km-eset ajánlják -, vagy támogatói jegyet veszel és egyáltalán nem futsz. Az AXIÁL Kft. csak annyi kér, ha valaki futni/sétálni szeretne, az előre regisztráljon, hogy kalkulálni tudjanak a létszámmal, a kezdőcsomagokkal és érmekkel.

A szervező cég 200 fős indításokat tervez 20 perces időközönként, mely időpontokat előzetesen be lehet foglalni a jelentkezésnél. Se korcsoportok, se nemek szerint nem bontja az indulókat, mert nem a verseny a lényeg, hanem a mozgás, a jó ügy és a születésnap! Már az utóbbi is garancia arra, hogy egy felejthetetlen napot szervez az AXIÁL. A tervek szerint lesz gasztrofalu, kézműves sör, és a borászatok képviselői is megjelennek. A napot 18:45-kor a befolyt összeg ünnepélyes átadásával, valamint a 19:00 órakor kezdődő Magna Cum Laude koncerttel zárják. További részletekkel hamarosan jelentkeznek! Ha felkeltette érdeklődésed a program, csatlakozz a futók táborához!

Tudnivalók:

Dátum: 2021. július 18. vasárnap

Start/cél: Baja, Szentháromság tér

Nevezési díj: 2000 Ft, befizetés a helyszínen

Befizetés megkezdése: 07:30-tól

Futók indulása: 09:00 órától (folyamatosan, szakaszos indítással, 200 fős limitekkel)

Ha futni/sétálni szeretnél, előregisztráció szükséges legkésőbb 2021. július 12. hétfőig.

A futók számára kezdőcsomaggal, a befutók számára érmekkel készülünk.

Előregisztrációs link: www.axial.hu/axial-futas

A befolyt összeg ünnepélyes átadása 18:45-kor, 19:00 órától Magna Cum Laude koncert.

Támogató: Baja Marketing Kft.

hozzászólok