2024. 19. Emma

Sport

Jövőre Dzsudzsák is jön!

Antal Tibor | 2018. Július 10. 10:58:39 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Hétfőn immár 12. alkalommal rendezték meg a Hetesrúgó Világbajnokságot Baján a Vasvári Pál utcai szabadtéri műfüves pályán, ami egyfajta felvezető rendezvénye szokott lenni a keddtől péntekig tartó Halászléfőző Kupának. A vidám összejövetelre 23 gárda adta le a nevezését, köztük gyerekcsapatok, de egy szomszéd háziasszonyokból álló formáció is szerencsét próbált. A szabályok egyszerűek, és nagyon hasonlítanak a nagypályás 11-es párbajra, csak a távolság és a kapuméret más. Öten rúgnak büntetőt mind két gárdából, és aki többet értékesít az nyer. Az éjszakába nyúló csatározást végül a Büntetők nyerték a Mara úgy is beveri előtt.

 

A bajnokcsapat

 

A bronzmeccsen a Vad Katalin Fan Club büntetőkkel verte a Fegyencvárost. Ami az idei évben újdonság volt, hogy a kupa és az érem mellett az első négy helyezett egy Dzsud feliratú zsákot is kapott, azaz Dzsud zsákot. A nyeremény fotója az internetre is felkerült, amit Dzsudzsák Balázs személyesen is lájkolt, illetve hozzá is szólt a poszthoz. Ezért meg is hívták a következő Hetesrúgóra.

 

 

Az eredményhirdetés után after partyként kezdődött a kiesős foci, melynek az volt a lényege, hogy akiről kiment a labda, annak le kellett menni a pályáról. Az 5 perc meccsek alatt olyan is előfordult, hogy az egyik csapatból minden mezőnyjátékos megmaradt, a másikból viszont csak a kapus. Ezt a küzdelmet végül a Casanova nyerte, a Hoki FC lett a második, a harmadik helyen pedig a Vad Katalin Fan Club és a HZ Tetőszerviz osztozott.

 

 

 


hozzászólok