2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Jobban bírta a hajrát a PEAC

Antal Tibor | 2018. Május 13. 16:33:42 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap igazi rangadót rendeztek a férfi kézilabda NB II. dél – nyugati csoportjában, hiszen a Bajai KSE  a PEAC-t fogadta a dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. A tét a 9. hely volt, a képlet pedig egyszerű: a bajaiaknak már egy döntetlen is elég, a pécsieknek viszont nyerniük kellett ezért.

 

 

Ennek megfelelően végig szoros volt a találkozó. A  félidőben a vendégek vezettek eggyel, majd feljavult a Baja és már négy is volt közte. Innentől kezdve viszont semmi nem sikerült. 26 – 25-ös vezetést követően az utolsó 12 percben a mienk már csak hetesekből találtak be, a vendégek pedig ha nem is az összes lehetőségüket értékesítve, de fokozatosan elhúztak, és végül 31 – 28-ra nyerték a találkozót.

 

 

Edzői értékelések

 

 Koleszár György (PEAC): Nagyon fontos mérkőzés volt ez számunkra a jövőt illetően, és ürülök neki hogy ez lett a végeredmény. Az ősz folyamán is sokkal vezettünk, de elfogyott az erőnk. Hála istennek ma kitartott 60 percen keresztül.

 

Gál Géza: (Bajai KSE) :Szoros meccsre számítottunk, és sokáig ez is volt. a második félidő elején kifejezetten jól játszunk, de a hajrára elfogytunk. Olyan volt ez a meccs, mint az egész év. Szinte mindenkinek méltó ellenfele voltunk, de a vége többnyire pár gólos vereség lett. A 10. hely csalódás, stabil középcsapat szerettünk volna lenni. Jövőre ennél többet várunk.

 

Az NB II. dél – nyugati csoport végeredménye

 

Forrás:www.keziszovetseg.hu

 

 

 


hozzászólok