2024. 24. György

Sport

Ismét futsal kupa Baján!

Antal Tibor | 2014. November 26. 07:37:54 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Immár történelem, de az első futsal kupát 2005-ben rendezték Baján 11-12 csapattal, és azóta alaposan kinőte magát a rendezvény. Évről -évre visszajárnak ide csapatok a fővárosból és környékéről, a Vajdaságból, Szegedről de a tavalyi évben első alkalommal itt volt egy tolnai és egy dunaújvárosi alakulat is, de természetesen a helyi műkedvelők is képviselni szokták magukat

 

 

A futsal kupa sajnos immár negyedik éve az egykori Beher Futsal szponzorának Ofenbeher Nándor nevét viseli aki ideje korán távozott az élők sorából, de addig is nagyon sokat tett a sportág helyi meghonosodásáért.

A tavalyi évhez hasonlón ismét január első hétvégéjére került kitűzésre a jeles esemény, hiszen ekkor a futsal bajnokságban, és a bajai városi teremlabdarúgó bajnokságban sincs forduló, valamint a nagypályás csapatoknak sincs edzőmérkőzése.

Tavaly rekord létszámú nevezés volt, 27 gárda tette itt tiszteletét, amiből 7 a Vajdaságból, ráadásul szabadkai házi döntő is volt, melyben végül a Futsal Club Champion diadalmaskodott.

 

 A tavalyi bajnok csapat

 

A torna körülbelül NB II-es erősségű, ami azt jelenti, hogy a futsal csapatok mellett érdemes beneveznie az alkalmi 5+1-es kispályás gárdáknak, de  a téli szünetben egy kis mozgásra vágyó nagypályásoknak is.

A büfé természetesen üzemelni fog

A három csoportmérkőzés garantált amit akár lehet vasárnapra is kérni, utána pedig ki hogy muzsikál annál tovább tud eljutni.A döntőre vasárnap este 18.00 körül szokott sor kerülni.

Nevezni 2015 január 1-ig lehet, de szponzorokat jelentkezését is várják még a szervezők.

A letölthető kiírás itt érhető el:

 

Letölthető dokumentum

 

Bővebb információ:

Antal Tibor

Telefon: 06-30-2428206

Email: hurkamajom@freemail.hu

Facebook: Kispályás Foci kupa ajánló

hozzászólok