2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Indul a busz!

Antal Tibor | 2014. November 25. 22:22:03 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Arany betűkkel fogják beírni 2014. november 24-ét a kelebiai sport történelem könyvébe, hiszen ezen a nap vehette át a labdarúgó egyesület új 18 személyes Ford kisbuszát, amelyet Tao-s pályázat keretében nyertek.

 

 

Nagy szükség volt már a járányra, hiszen a sportkör utánpótlás csapatai többnyire a szülők és a helyi önkormányzat  segítségével személyautókon jártak az idegenbeli mérkőzésekre.

 

 

Nem ez az első eset, hogy a kelebiaiak sikeresen pályáztak TAO-s pénzekre, hiszen a korábbi években már sikerült felújítaniuk az öltözőket és a pályát, sőt kerítést is építettek köré, de számító- és fűszellőztető gépet is vásároltak az apróbb dolgokról -eszközökről nem is beszélve. Ez mellett a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki új szerelést kapott

 

“Az elmúlt 3 év során összesen önerővel együtt kb:54 millió forintot nyertünk TAO pályázaton. Azonban, hogy ezt az összeget be is tudjuk gyűjteni nagyon nagy segítségünkre voltak a helyi vagy helyi érdekeltségű vállalkozások (Holla Baromfi Kft, H and T Corporation Bt, Kel-Feder Zrt. és a  Zvertyel-Hús Kft), hiszen ők töltötték fel a számláinkat. Azonban meg kell említeni a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetséget és ezen belül Losonczy László Igazgató Urat is, mert az Ő segítségük is kellett, hogy sikeresen pályázhassunk.” – nyilatkozta a sport kör nevében Molnár László.

Hozzátette: Az idei évben a tovább szeretnénk javítani a pályánk minőségét, és ha lehetőségünk nyílik rá, akkor egy edzőpályát is létre szeretnénk hozni.

hozzászólok