2024. 5. Adrián, Györgyi

Sport

Ismét döntőbe kerültek sárkányosaink

Bárdfalvy Tamás | 2018. Július 21. 07:46:32 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A Sugo Sárkányhajó Club Senior B csapata (50 év felettiek) a keddi 10., és a szerdai 5. helyezés után folytatta jó szereplését a szegedi világbajnokságon. Csütörtökön 500 m vegyesben indultak. Az előfutam és a középfutam után a kis döntőbe jutottak, ahol másodiknak értek a célba. Összesítve ez 17 csapatból a 9. helyet jelenti.

 

 
Pénteken a  csapat utolsó versenynapján a férfiak 500 méteres versenyszáma  következett. Itt is 17 csapat versengett. Előfutamunkat megnyerve, legjobb idővel egyből a nagy döntőbe kerültek a sugosok, ahol a hetediknek értek célba. Sajnos a döntőben nem tudták megismételni az előfutamban elért időt, pedig azzal az időeredménnyel megnyerhették volna a világbajnokságot!
 
 
A mostoha körülményekkel küzdő kis csapatnak ez a VB szereplés hatalmas eredmény. 
 
 
A világbajnokságon szereplő csapattagok:

Trázer Ágnes (segítő), Leisztner Klára (segítő), Juhász Patrícia (dobos), Papp Bálintné, Barta Györgyné, Marton Ibolya, Szász Ivett, Buczkó Istvánné, Ali Edit, Marusa István, Ádám László, Szőke János, Barta György, Pálmai Gábor, Papp Bálint, Wohrláb László, Somi Benjamin, Ódor Tibor, Tomó Sándor, Szerletics Imre, Bárdfalvy Tamás

 

 

 


hozzászólok