2024. 27. Zita

Sport

Indul a szezon

Bajai SK | 2020. Március 06. 17:24:58 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Hosszú téli pihenő után a hétvégén végre megkezdődik a megyei II. osztályú bajnokág tavaszi szezonja. A listavezető Bajai SK szombaton azonnal egy rangadóval kezd, hiszen a harmadik helyezett Géderlak otthonába látogat. Vendéglátók az őszi szezont 9 győzelemmel, 1 döntetlennel, és három vereséggel zárták.
A téli felkészülésről és az bajnoki nyitány esélyeiről Koch Tamás vezetőedző nyilatkozott az egyesület közösségi oldalának:


-Bizonyára nem volt véletlen, hogy a felkészülési mérkőzések túlnyomó többségét papíron erősebb csapatokkal játszottuk.
– Igen, a mérkőzéseken látszódott, hogy a megyei első osztály erősebb, mint ahol mi játszunk, de a célunk az volt, hogy a rangadókra feltudjunk készülni. Ami az eredményességet illeti, a kép felemásra sikeredett, de reméljük, hogy az előttünk álló akadályok során, csapatom a jobbik arcát fogja mutatni.

Mit várhatnak a szurkolók a szombati mérkőzéstől, és a tavaszi szezontól?
– Természetesen továbbra is versenybe szeretnék lenni az első helyért, azonban nehezebb feladatunk lesz, mint ősszel, ugyanis ellenfeleink minden bizonnyal jobban készülnek majd ránk. Mindjárt az első mérkőzésen egy fontos meccset játszunk, semmiképpen nem szeretnénk kikapni. Nehezíti a helyzetünket, hogy új igazolásunknak, Várnagy Milánnak nem jött meg Kanadából a játékengedélye, Mezőfi Zsomborra sérülés miatt egész tavasszal nem számíthatunk, Kerezsi Ferenc eltiltását tölti, illetve Mucsi Zsolt sem áll a hétvégén a rendelkezésünkre. Négy csapat közel azonos eséllyel pályázik a végső győzelemre, nagyon bízom a szép folytatásban. – írta a Bajai SK facebook oldala

Géderlak – Bajai SK
Géderlak, március 8. szombat, 14.30.

A Megyei II. osztály Déli csoportjának állása:

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A forduló másik rangadóját vasárnap fél háromtól Érsekcsanádon rendezik, ahol a helyi kedvencek az ősi rivális Sükösdöt fogadják, míg a második Kunbaja a Borotát látja vendégül.

hozzászólok