2024. 2. Zsigmond

Sport

Igazi meglepetés

Antal Tibor | 2016. December 12. 16:56:59 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint korábban beszámoltunk róla, a bajai Hangya Szilveszter, aki a Kinderball SE-ben kezdte, jelen pillanatban pedig az élvonalbeli Vasas játékosa, november 15-én Király Gábor és Juhász Roland búcsúmérkőzésén bemutatkozott a magyar válogatottban  Svédország ellen. A debütálás nem sikerült a legjobban, hiszen a svédek 2 – 0-ra nyertek a Groupamaban, de Szilveszter játékára nem sok panasz eshetett.

 

 Fotó: Hangya Szlveszter facebook oldala

 

Az első válogatottság, és a hozzá kötődő élmények mint minden játékos, így Szilveszter életében is meghatározó  pillanat volt, ennek ellenére úgy döntött, hogy az ünnepek közeledtével a meccsen viselt mezével – amit dedikált is – meglep  valakit, akit ismer, és úgy gondolja, hogy a legjobban fog örülni neki. A választása nem esett másra, mint a 10 éve tolószékbe kényszerült Janicsák Gáborra, akit ma délelőtt munkahelyén, egy bajai szupermarketben lepett meg, ahol sorsjegyeket szokott árulni. Mondanunk sem kell, Gábor majd kiugrott a bőréből.

 

 

 Fotó: Janicsák Gábor facebook oldala

 

 

– Én a Szilveszter bátyjával Hangya Lászlóval együtt fociztam 7-től 16 éves koromig.- nyilatkozta Gábor. Akárhová  mentünk vidékre, a Szilvesztert mindig hozták magukkal a szülei,  így ismertem meg őt.  Azóta sokszor találkoztam édesanyjával, vagy a Lacival, és mindig érdeklődtem Szilveszter felől.  Ma délelőttös voltam a munkahelyemen, és mit sem sejtettem mi fog történni. Amikor odalépett hozzám, és a kezembe nyomta a mezt, annyira meglepődtem, hogy még egy közös selfit sem kértem tőle, pedig gyűjtöm az ismert emberekkel való közös képeket.  Hogy miért én kaptam azt a mezt amiből csak 2 készült, és az első válogatott meze, azt nem tudom,  de hogy nagy becsben fogom tartani abban biztos lehet mindenki!!!  Köztünk szólva az utóbbi időben felszedtem pár kilót, de majd megpróbálom a lehetetlent, hogy viselni is tudjam.

 

–  Édesanyámék gyakran szoktak a Gáborral és a szüleivel találkozni. Ők mesélték, hogy mindig nézi a meccseimet,

és hogy szurkol nekem. Ez nagyon jól esett, és mivel  tudom hogy imádja a focit, úgy gondoltam, hogy nála lesz a legjobb helyen. Szerintem ez a legkevesebb amit tehettem érte – nyilatkozta Szilveszter a Sugóparti híreknek.
 
 

 


hozzászólok