2024. 6. Frida, Ivett

Sport

Idén is elhalasztják a félmaratont

Kikelet Félmaraton | 2021. Március 21. 19:39:15 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Futótársaink!
Tekintettel a jelenlegi korlátozó intézkedésekre…és annak várható időbeni elhúzódására, úgy döntöttünk, hogy a 2021.04.11-re tervezett XI. Kikelet Félmaraton Baja versenyünket 2021. 09.26-ra halasztjuk!

Az elmúlt hetekben már mi sem igazán hittünk abban, hogy tavasszal elrajtolhat egy ekkora tömegrendezvény. Nagyjából úgy éreztük magunkat, mint mikor egy póker játszmában különböző színű „kettes-hetessel” a kezünkben feljön három figurás lap a floppon. Nem tudunk mást tenni, mint várni a nyitást!

Reméljük az új időpont az eddigi nevezőink többségének megfelelő és újabb futótársakat is köszönthetünk még a versenyig hátralévő időben.

Kicsit bővebben az eddigi és az ezt követő regisztrációkról:
–    amennyiben rendelkezel érvényes nevezéssel az eseményre, de kérésünknek megfelelően eddig nem utaltad el a regisztrációdkor érvényes nevezési díjat a versenykiírásban leírt bankszámlaszámunkra, kérjük ezt legkésőbb 2021. 04.30-ig tedd meg! Ezen dátum után már csak az akkor aktuális nevezési díjat tudjuk részedről elfogadni. Úgy véljük eddig az időpontig minden tavaszról őszre átszervezett sportesemény közzé teszi az új versenyidőpontját és látod már, hogy részt tudsz-e venni a bajai eseményen.
–    amennyiben szintén regisztrációval rendelkezel, de elkerülte a figyelmed az utalásra vonatkozó kérésünk és befizetted a nevezést, de nem jó számodra a módosított időpont, kérjük legkésőbb 2021.04.30-ig jelezd felénk a kikeletfelmaraton@gmail.com e- mail címen és visszautaljuk részedre a pénzösszeget!
–    az eredeti nevezési határidőket az esemény távolsága miatt módosítottuk, melyet már olvashattok a rendezvény honlapján a versenykiírás menüpontban: https://kikelet2.mogyisebaja.hu/versenykiiras/



Természetesen abban bízunk, hogy szeptemberre rendeződik a jelenlegi helyzet és ismét sportrendezvényekkel teli hétvégék lesznek! Amennyiben egy kedvezőtlen fordulat hatására mégsem tudjuk 2021.09.26-n megrendezni a XI. Kikelet Félmaraton Baja versenyünket, úgy 500 Ft kezelési költséget leszámítva minden befizetett nevezési díjat visszautalunk a befizetők részére!

Jó egészséget és sok lefutott kilométert kívánunk a következő találkozásunkig!

Sportbaráti üdvözlettel:
XI. Kikelet Félmaraton Baja Rendezői Csapata

hozzászólok