2024. 23. Béla

Sport

I. Riska Kölyökmaraton

I. Riska Kölyökmaraton Rendezői Csapata | 2020. Szeptember 19. 07:39:55 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves Szülők!


Amennyiben még különböző csatornákon keresztül nem értesültetek volna róla, a tavaszi I. Riska Kölyökmaraton versenyünk 202.09.27-n jövő vasárnap kerül megrendezésre.Ebbe már csak egy jövő heti – számunkra kedvezőtlen – esetleges kormányrendelet szólhat közbe, de reméljük addig nem fog annyira elharapózni a helyzet, hogy ilyen lépéseket tegyenek a szakemberek javaslatára “nagyjaink”.Mi az,ami maradt és mi változott tavasz óta?Változások: Versenyünk honlapján és a  félmaratoni verseny facebook oldalán már közzé tettük, hogy milyen biztonsági intézkedéseket vezettünk be a rendezvénnyel kapcsolatban: Itt olvashattok utána.
Kérjük ezeket a szabályokat ti és gyermekeitek is tartsa be, illetve amely döntésünk csak ajánlat, azt rátok bízzuk, hogy miként jártok el.Változott továbbá a rajt időpontja is! 9:30 -kor szakaszos rajtoltatásokkal indul az egy – illetve kétkörös futás, tehát idejében gyertek le regisztrálni a Versenyközponba, amely az I. Riska Kölyökmaraton esetében a Petőfi-sziget, Bajai Polgármesteri Vizitelepe előtti füves területen felállított sátrat jelenti ( a Riska megjelenés miatt könnyen rátaláltok )! Természetesen aki előző nap fel szeretné venni a rajtcsomagot, az a félmaratoni futás résztvevőivel megegyezően 09.26-n szombaton a Turisztikai Központ épületében megteheti ezt 17 -19 óra között! A versenyközpont változásával a pálya vonalvezetése is kissé módosult, hiszen a rajt/cél terület szintén a fent említett füves helyszínen kerül kialakításra. A futópálya maga pedig a Gyalogos és a kerékpáros sétányon lesz felépítve. A fentebb említett szakaszos rajtoltatás annyit jelent, hogy résztvevői létszámtól függően nem egyszerre indul el egyik táv mezőnye sem, hanem 15-30 fős egységenként lesznek ellőve a rajtok. A versenykiírás értelmében nem lesz külön díjazva a leggyorsabb (minden célba érő ugyanolyan díjazásban részesül), tehát nincs jelentősége ebből a szempontból, hogy ki melyik csoporttal rajtol el.
Kérjük a regisztrációs díj fizetéséhez lehetőség szerint készüljetek aprópénzzel ( előnevezettek részére 600 Ft /fő). Nem változott azonban a versenyen való díjazás, hiszen támogatóink továbbra is mellettünk állnak és az eredeti kiírás értelmében a RISKA plüss tehene, a MOGYI ropogtatni valói és a befutóérem mellett új támogatóként a FORNETTI is szeretne kedveskedni számotokra édes péksüteményével.Kérjük akinek “érdekeltsége” van a kölyökfutást követő félmaratonon ( pl. hozzátartozó fut) és maradna a saját versenye után a Turisztikai Központ előtti rajt/cél területen buzdítani, őket arra kérjük, hogy tartsák be a jelenlegi hatósági ajánlásokat és a versenyrendezők erre vonatkozó szabályozásait.
Jó egészséget mindannyiótoknak! A gyermeknek pedig örömteli célba érkezést kívánunk!


Üdvözlettel:I. Riska Kölyökmaraton Rendezői Csapata

hozzászólok