2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Hozták a kötelezőt!

Bajai Bácska | 2018. November 26. 20:00:29 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Pulai Zsóka

 

Férfi Kosárlabda NB I. B Zöld csoport

Bajai Bácska FKE – KTE-Duna Aszfalt 83-51 (20-27, 22-8, 20-12, 21-4)

Legjobb dobók: Jakab 24/3, Pongó 23/6, Nagy D 14/3 ill. Vukcevic 17/9

 

A kupában már ismert kecskeméti fiatalok látogattak vasárnap Bajára. A mérkőzés első negyedében a KTE akarata érvényesült, ehhez mi is hozzájárultunk a gyenge védekezésünkkel (20-27).  A folytatásban rendeztük sorainkat, nyolc ponton tartottuk ellenfelünket.

 

 

A második félidőben már a megszokott játékot láthatta a közönség, védekezésünkkel hibákra kényszerítettük a vendégeket és gyors kosarakkal húsz pont fölé nőtt a különbség. Az utolsó negyedben még rátettünk egy lapáttal, így győzelmünkkel megerősítettük a tabella első helyét.

 

Edzői nyilatkozatok:

 

Cservék Csaba: Az első negyed gyenge védekezése után erősen feljavultunk. Ennek eredményeképpen a folytatásban teljesen megváltozott a játék képe. Keményebb védekezéssel hibákra késztettük ellenfelünket, mi pedig gyors kosarakat szereztünk.

 
Váradi Kornél: Megint jól kezdtük a mérkőzést, amíg fegyelmezetten és taktikusan játszottunk. Utána ismét az egyéni játék dominált, a végére csapatként sem tudtuk játszani. Méltatlan hozzáállás, amit az utolsó negyedben mutattunk. Ilyen még egyszer nem fog előfordulni. Gratulálok a Bajának, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 

 

A mérkőzésről statisztika: http://hunbasket.hu/merkozes/x1819/hun2b/hun2b_240

A tabella állása

 

Forrás:hunbasket.hu

 


Folytatásban a Hepp kupa nyolc közé jutásért hazai pályán fogadjuk a Békés csapatát, 30-án pénteken 18. 30 -kor az MNÁMK-ban.

 

 

 


hozzászólok