2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Hosszú Katinka nem indul Antwerpenben

www.index.hu | 2018. Január 18. 13:45:09 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka indulásával eredetileg számoltak az antwerpeni Flanders Cup szervezői, kampányoltak is vele, most ellenben azt látjuk, nincs a szombaton kezdődő verseny rajtlistáján. – írja az Index.hu

Nevezni még az utolsó pillanatban is lehet, egy Hosszú-szintű versenyző rajthoz állásának akkor is örülnek, de a többi, már a helyszínen tartózkodó magyar úszó szerint várhatóan nem megy a belga városba.

 

“A munka elvégzése látszik a polómon” posztolta Hosszú Katinka facebook oldalán

 

A 28 éves úszónő magánéletbeli válsága miatt késve kezdte el az edzéseket, de Sós Csaba szövetségi kapitány szerint ez egyáltalán nem baj, hiszen szinte megállás nélkül végigversenyzett öt évet, pihenőt alig kapott. Regenerációra pedig szükség van.

Az Iron Aquatics megerősítette a hírt az Indexnek, nem lesz ott a versenyen, hiszen mivel később kezdte el az edzéseket, sérülésveszélyes lenne rajthoz állnia, és nem érdemes kockáztatni. 

Jövő héten Luxemburgban lesz verseny, azon is részt szokott venni, hamarosan kiderül, oda elmegy-e.

 

 

Hosszú a december közepén rendezett koppenhágai rövid pályás Eb-re már férje és edzője nélkül utazott, és nyert hat aranyat. A két ünnep között adták ki, kapcsolatuk megpróbáltatásokon megy keresztül.

A múlt heti Év sportolója gálán mindketten ott voltak, de külön érkeztek és külön ültek, és a díjátadó utáni közös fotózáson sem jelentek meg együtt. Shane Tusup akkor magyarul kért bocsánatot.

 

 

 


hozzászólok