2024. 25. Márk

Sport

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett!

Antal Tibor | 2018. Május 24. 13:17:37 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotó:Hosszú Katinka facebook oldala

 

“Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára.” – írta ma délelőtt Hosszú Katinka közösségi oldalán.

 

Az amerikai Shane Tusup a  csalódást keltő 2012-es londoni olimpia után kezdett el együtt dolgozni Katinkával, (miután korábbi edzője Dave Salo lemondott róla) és hamarosan a magánéletben is egy pár lettek, akivel 2013. augusztusában össze is házasodtak a Seychelle – szigeteken. Közös munkájuk nagyon eredményes volt. Katinka 2016-ban a riói olimpián 3 arany, és egy ezüstérmet szerzett, begyűjtött 6 világbajnoki aranyat, egy ezüstöt és három bronzot, valamint tarolt az Európa – bajnokságon, és a rövidpályás világversenyeken, és persze az országos bajnokságokon is.  Nem túlzás, hogy a bajai lány a világ legjobb úszónőjévé vált. Tavaly azonban megromlott magánéleti viszonyuk, amiről a különböző sajtótermékek is sokat cikkeznek.

 

Kérdés a hogyan tovább, hogy Katinka kinek a vezetésével fog tovább edzeni, és melyik versenyeken fog indulni. A tókiói olimpia már nincs olyan messze, ami a korábbi terveiben még szerepelt.

 

 


hozzászólok