2024. 19. Emma

Sport

A kínai határnál bokszolt Gálos Roland

Antal Tibor | 2018. Május 26. 09:37:30 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE 60 kg-os magyar bajnoka Gálos Roland egy igen hosszú túrán van túl, hiszen válogatott színekben Oroszországban Habarovszkban bokszolt, ami 30 km-re van a kínai határtól. A Korotkov Nemzetközi Emlékversenyen 26 ország versenyzői vették részt, köztük kínaiak, koreaiak,  vietnámiak, de   Fülöp – szigetekről, Japánból,Mongóliából, Egyiptomból, és a volt szovjet tagköztársaságokból is érkeztek a házigazdák mellett.

 

Kékben Gálos Roland

 

A magyar különítmény moszkvai átszállással onnan még 10 óra repüléssel érkezett meg előző nap, és a 8 óra időeltolódást nem is sikerült kiheverniük.  Gálos Roland egy Fülöp – szigeteki versenyzőtől egy elég szoros mérkőzésen kapott ki pontozással három menetben. A Fülöp – szigeteki utána egészen a döntőig menetelt, ahol vitatható pontozással kapott ki 3 – 2-re.

 

– Nem csüggedünk,menetelünk tovább, júliusban Mongólia fővárosában Ulánbátorban lesz a következő verseny. Erre a megmérettetésre most kaptuk a meghívást a mongoloktól, akikkel sikerült eléggé összehaverkodni- nyilatkozta Gálos Tamás edző.

 

 

 

 

 
 


hozzászólok