2022. December 8. Mária

Sport

Három verseny egy hétvégén

Sajtóközlemény | 2022. Szeptember 26. 04:52:15 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kecskeméti csoportkép

Szombaton Kecskeméten rendezték meg a Mindenkinek Aranyérmet versenyt, ahol a Mogyi Bajai Judo Club 19 fővel vágott neki. A több mint 150 fős létszámú versenyen mindenkinek jutott legalább 2-3 küzdelem, ami remek tapasztalatszerzés volt a nagyobb megmérettetésekhez a későbbiekben.

Bajai csoportkép

A szombati kecskeméti MNA verseny után egyesületünk vasárnap egy nagy sikerű háziversenyt rendezett, clubunk legkisebb tanfolyamos judosainak. Jó volt látni a sok mosolygós arcot! A díjakat és a Mogyi Kft által felajánlott ajándékokat Vereczkei Zsolt paralimpiai bajnokunk adta át a legkisebbeknek.

Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt és a segítséget!

A Speciális Verseny résztvevői

Az egyesület háziversenye mellett a Magyar Speciális Olimpiai Szövetséggel közösen vasárnap rendezték a Speciális Nemzetközi Judo Versenyt is a Vasvári Pál utcai sportcsarnokban, ahol két ország (Magyarország, Szerbia) 6 egyesületének 30 résztvevője küzdött a tatamin.

Egyesületünket két fő versenyző képviselte:

52 kg Győrfi Bence 3.divízió 1. hely

56 kg Olasz Krisztina 2.divízió 2. hely

Edző: Csete Margit

Győrfi Bence a dobogó tetején

A versenyt Nyirati Klára, Baja város polgármestere nyitotta meg. A díjakat és a Mogyi Kft által felajánlott ajándékokat, Kenyeres Zoltán a Mogyi Kft tulajdonosa és Vereczkei Zsolt paralimpiai bajnokunk adta át!

Olasz Krisztina a dobogó második fokán

Köszönünk mindent szponzorainknak, a versenyen részt vevő segítőknek, szülőknek, versenyzőknek!

hozzászólok