2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Három bajai is a ninják között

Antal Tibor | 2018. Október 17. 07:55:25 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kanizsai Árpád tavalyi sikeres szereplésén felbuzdulva több bajai fiatalember is benevezett a TV2 Ninja Warrior című műsorába. Mezőfi Richárd, akit a kick – box berkekből már ismerhettünk, Gedovics Balázs és Ternák Tamás. Közülük a hétfői adásban Mezőfi Richárd már látható is volt.

 

Mezőfi Richárd

 

A résztvevők közül Ternák Tamást kérdeztük:

 

– Ternák Tamás 41 éves agrármérnök vagyok. Feleségemmel és két gyerekünkkel Felsőszentivánon élünk. Saját gazdaságban állattartással és növénytermesztéssel foglalkozom.

 

 

– A tavalyi ninját végig követtem, és akkor eldöntöttem ha lesz 2018- ban is, jelentkezem. A sport mindig közel állt hozzám középiskolában szertornáztam. Azután hosszú kihagyás, majd 3 éve súlyzós edzéseket végzek feleségemtől ”elirigyelve”  a kemény edzések nyújtotta idomokat. Tudtam, ha sikeres akarok lenni a Ninja Warriorban ez kevés lesz. Szerencsémre idén márciusban a tavalyi N W döntős Kanizsai Árpád megnyitotta  saját testsúlyos, street workout és ninja edzőtermét. Az Ő segítségével és instrukciói alapján készültem. Mióta megismertem ezt az edzésformát azóta csakis így készülök minden megmérettetésre, a műsorban bízom benne ennek lesz látszata is.

 

 

Cél: szeretnék az első húsz között végezni. Amikor ezt Árpi barátomnak elmondtam azt válaszolta: a legjobb helyen vagy és a legjobb kezekben. Az edzőterem alkalmas erre a speciális felkészülésre, és úgy érzem ezt meg is kaptam. A ninjára való felkészüléssel teljesen megváltozott az életem mert egy olyan edzésformát ismertem meg amit versenyek után is folytatni fogok egy nagyszerű csapat tagjaként.

 

 

 


hozzászólok