2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

Fontos meccse lesz Vidákovics Patriknak

| 2018. Október 16. 08:00:47 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Már több mint fél éve, hogy Vidákovics Patrik gondolt egyet, és karrierjét szem előtt tartva Érsekcsanádról Thaiföldre költözött sportága Mekkájába. Azóta több mérkőzése is volt, és természetesen az életmódja is alaposan megváltozott. Ezekről kérdeztük a kitűnő sportolót.

 

 

Vidákovics Patrik

 

– Már több mint fél éve, hogy kiutaztam Phuketra a párommal, és itt építjük jövőnket. Azóta már volt 4 mérkőzésem, amiből 3-at K.O.-val nyertem. Úgy érzem a csapatom már teljesen befogadott, az edzők elismernek. Mivel a világ legszínvonalasabb kick-box mérkőzéseit Kínában szervezik, ezért gyakran utazunk át oda bunyózni. Rengeteg meccsszervezővel vettem fel a kapcsolatot, hogy minél több lehetőségem adódjon mérkőzni.

 

Phuket Team

 

– Nagy örömömre sikerült bekerülni Kína legnagyobb szervezetébe, a KUNLUN Fight-ba, ahova legtöbbször világsztárokat hívnak meg. Egyelőre egy kvalifikációs mérkőzésem lesz most szombaton, és ha jól sikerül egyre feljebb kerülhetek a szervezetbe, ami egy nagy ugródeszka a kick-box karrieremben. Tavaly még 82 kg-ban indultam, de hála a rengeteg edzésnek, a thai klímának, és az ételeknek, most 75 kg-os súlykategóriában leszek. A célom, hogy a későbbiekben megpróbálkozok a 70(!) kg-mal. Nagyon örülök neki, hogy egyre több magyar harcos jön ki hozzánk Thaiföldre. Múlt héten a Bács-Team-es csapattársam, Horváth Ádám kötött egy éves szerződés a klubbal, a Phuket Top Team-el.

 

Vidákovics Patrik és barátnője

 

Köszönöm a Baja és körzetében lévő támogatóimnak a segítséget: Disol Kft. (Rogács Péter) Kreska-Agro Kft. (Kapitány Kristóf) Érsekcsanád Önkormányzat Baja BiotechUSA (Vadászlaki Zsolt) Turáni Festés (Turáni Zoltán)

 

 

 

 

 


hozzászólok