2024. 2. Zsigmond

Sport

Győztes meccsen mutatkozott be a válogatottban

Antal Tibor | 2024. Feburár 10. 06:54:29 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Haász Benjámin felső sorban balról a második Fotó:MLSZ facebook oldala

Pénteken a magyar futsal válogatott felkészülési mérkőzésen Kuvaitvárosban lépett pályára helyiek legjobbjai ellen, és 2 – 1-re győzött. A találkozó számunkra azért érdekes, hiszen ezen a meccsen debütált a felnőtt válogatottban az NB I-es kecskemétiek bajai játékosa Haász Benjámin. Beni az első félidőben 6 – 8 percet játszott, a másodikban azonban nem sokat hiszen megsérült a bokája. Így elképzelhető, hogy a vasárnapi visszavágót ki fogja hagyni.

A sérülés pillanata Fotó:Instagramm Hungary-Kuvait

Kuvait-Magyarország 1-2 (1-1)
Magyarország: Alasztics Marcell – Nagy Imre, Rábl János, Rutai Balázs, Lux Gábor
Cserék: Faragó Ádám, Gémesi Gergő, Fellembek Zétény, Haász Benjámin, Kajtár Mátyás, Kovács Ádám, Hadházi Sándor, Bartha Balázs, Büki Baltazár, Szentes-Bíró Tamás

– A legfontosabb, hogy több játékos is remek teljesítményt nyújtott a mérkőzésen, jó dolgokat láttam a pályán. Normális, hogy a fiataloknak nyomás alatt nehéz dolguk volt, ezért első nekifutásra még nem mindenki tudta megmutatni a valós tudását. Összességében elégedett vagyok, mert mindenki tudott minőségi perceket eltölteni a pályán, ez mindenképpen biztató a jövőre nézve – mondta a mérkőzés után Sergio Mullor szövetségi kapitány.

Történelmi pillanat volt a mérkőzés, hiszen Haász Benjámin az első bajai játékos aki elmondhatja magáról, hogy pályára léphetett a felnőtt magyar futsal válogatottban.

hozzászólok